Директорът на МБАЛ Благоевград д-р О. Митев стана дядо! Изроди собствената си внучка 

27.07.2020 13:06   19796 прочитаДиректорът на МБАЛ Благоевград д-р Огнян Митев стана дядо на прекрасна малка принцеса. Лично дядото изроди внучето си и пръв го взе в ръце, а тя го поздрави с мощен рев, давайки заявка, че ще се превърне в  момиче с характер. Не можеше да скрие щастието от раждането на първото си внуче докторът, който поздрави любимата  си дъщеря, дарила го с малкото момиченце, с елегантните мерки 3 100 грама и 51 см, научи Struma.com.

И майката и бебето са в отлично здраве, каза д-р Митев, който пожела на най-близките си момичета много здраве и късмет, на дъщеря си да бъде горда майка, а на малката чаровница да расте здрава и безгрижна, за радост на цялото семейство Митеви и родителите си.

Честитим радостта на болничния шеф, който е изродил хиляди деца, но днес денят бе най-специален за него, пръв видя наследничката на дъщеря си и поредния член на фамилията му. Пожелаваме много късмет на майката и момиченцето, много здраве и живот. Нека расте в любов- сигурна гаранция за щастлив и успешен живот. .

Да Ви е Честито внучето , д-р Митев!