Aбитуриентска фиеста - 2020! 2 елитни гимназии дефилираха по червения килим в Благоевград! Дефилето на ЕГ и МГ истински парад на красотата 

25.06.2020 21:15   36666 прочита 

Зрелостниците от 2 елитни гимназии дефилираха по червения килим в Благоевград тази вечер. Напук на ситуацията с Ковид 19 ,младите хора от Езикова и Математическа гимназии облякоха прекрасните си дълго пазени тоалети и превърнаха центъра на града в истински красив спектакъл.

В 19.30 площад Георги Измирлиев пред сградата на общината оживя от легендарното броене от 1 до 12, а възторжените възгласи на абитуриентите предизвикаха вълнение у стотиците благоевградчани, дошли да се насладят на този парад на красотата.

Под традиционната тържествена арка ,величествено преминаваха облечени като принцеси момичета ,придружавани от елегантни и стилни кавалери. Присъстващите забравиха за опасността от коронавируса и сякаш се потопиха във феерия от красота и неповторими емоции, съпреживяващи вълненията на младите хора.

Много емоции,вълнения  и сълзи на щастие белязаха началото на балната фиеста в Благоевград. Оттук нататък започва истинския живот и всеки от абитуриентите ще поеме по свой собствен път, в преследване на мечтите си. Пожелаваме им от сърце дръзновение, смелост  и успехи във всяко от начинанията им. Попътен вятър ,момичета и момчета.

Животът с  всичките му предизвикателства е пред Вас! Дерзайте и Бъдете щастливи!

П. Попов