Абитуриентите от Езиковата гимназия дадоха старт на тридневната балната фиеста в Благоевград 

24.05.2023 22:51   59896 прочитаСъс зрелостниците на Езикова  гимназия "Акад. Л. Стоянов" стартира тазгодишния абитуриентски парад в Благоевград. Той ще се проведе в рамките на 3 дни. Както всяка година, по това време,  благоевградчани стават свидетели на блестящ абитуриентски церемониал, наситен с много емоции и прекрасни преживявания. 

Малко преди 18 часа ,тази вечер, зрелостниците от шесте паралелки на Езиковата гимназия оживиха центъра на града с възгласите си, традиционното броене и празнична еуфория, и  вдигнаха адреналина на всички, които  бяха дошли, за да се  насладят на младостта и красотата на абитуриентите 

Силни, красиви и целеустремени  момичета и момчета дефилираха по червения килим на площад "Георги Измирлиев", превръщайки го в своеобразна арена на красотата.  Феерия от цветове, уникални тоалети, усмихнати лица, такава бе атмосферата в центъра на Благоевград днес . 

На парда на красотата не липсваха и задължителните фотосесии. Абитуриентите от Езикова гимназия дадоха силен старт на фалната фиеста, която ще ни радва в следващите дни.

Честито завършване Випуск 2023! 

Борете се за своите идеали, отстоявайте собствените си позиции, бъдете дръзновени и много упорити. Вие сте умни, мотивирани, креативни, но предстоят и моменти, в които ще губите вашата увереност. Но за да имате живот, изпълнен със случване, трябва да запазите човешкото у себе си. То е най-важното на света! Бъдете Човеци, бъдете добри, мъдри и достойни хора! Където и да се намирате, помнете с признателност и почитание своите учители, помнете родното училище и родния град, който винаги ще ви очаква. Бъдете здрави, целеустремени и успешен старт в живота!

Бети Георгиева