23.10.2021г.! Последната снимка на тийнидола Денис Теофиков от клуб "Плаза" в София! Размазаха в коментари приятелката му Алекса: 

25.10.2021 23:25   349643 прочитаПоследната снимка на Денис Теофиков, който се самоуби със скок от 7-мия етаж на блок в "Царски комплекс" на ж. к Дружба 2, където живее приятелката му, е от клуб "Плаза" ,направена на 23 октомври. Чернобялата снимка е качена миналата нощ на страницата на гаджето му, гримьорката Алекса, с която Денис е бил от няколко месеца.

Опечаленото момиче, стана обект на злобни коментари, вменяващи и вина за случилото се с Денис " Ти си виновна, ма кво се правиш на самата прелест" "Жалко за момчето, а то тая от километри си личи каква е. Писала е, че е необвързана, а иначе крокодилски сълзи рони. Съболезнования на майка му и баща му. Те са единствените хора които наистина ще жалят до гроб. На тая какво и давате съболезнования, до месец ще е с някой друг.

Толкова антипатично същество не бях виждала" "Кво се правиш на луда, мааа, ти си виновна" са само част от коментарите, обвиняващи Алекса за смъртта на Денис. По- рано днес гримьорката бе поместила гневен пост, в който твърди, че е била непрекъснато до него, заедно с приятелите и близките му, не оставали нито за миг Денис сам. 

Чернобялата снимката говори за състоянието на Денис. Много мъка,умора  и меланхолия издават очите му. Стиснал здраво Алекса, сякаш се сбогува...  

Смъртта на едно талантливо 21- годишно момче, което за кратко направи много хитове, разплака хиляди. Още по-тежко е, че сам е избрал смъртта си, воден от черни мисли, причинени от депресия. За това, че Денис е бил в конфликт със себе си говори и фактът, че от седмици, той не поддържал фейсбук страницата си,  внезапно се "изпарил" Версиите за мотивите, довели певеца до фаталното решение са много и разнопосочни.

Според близки на семейството му, приятелката му Алекса разказвала, че с Денис били в апартамента на негов приятел на 7-мия етаж.в блока.Тримата си говорили спокойно и нищо не подсказвало какви са намеренията на Денис. Минути преди трагедията, Денис им казал, да слизат долу в апартамента на Алекса на първия етаж  . Казал им, че ще ползва тоалетната, ще заключи и ще слезе при тях. Минути по-късно полетял от терасата, това разказаха пред Struma, com негови близки от музикалния бранш.

Загадка остава кой е приятелят му, защо са били в апартамента му. Има разни версии, които обаче не се потвърждават от разследването, засега всичко е в сферата на слуховете и градските легенди.

Едно ужасяващо видео бе пуснато в мрежата, на което е заснет инцидента и мъртвия Денис. На записа се чува гласът на Алекса, която пищейки казва: Аз бях долу, не видях.... това е моето момче....Видеото по-късно беше изтрито ... 
Част от близките му обвиняват продуцента му, диджея му и хора, които работили с Денис. Твърди се, че той бил експлоатиран, заплашван, притискан, което го довело до тежката депресия.

Дали е вярно вероятно никой не знае цялата истина. Факт е, че Денис напоследък се   затворил в себе си, променен и мрачен, не виждал смисъл  в живота, имал мисли за самоубийство. Типичните симптоми на депресията, от която никой не е застрахован.

Певецът е планирал самоубийството си, пишат медии. Подготвял се и чакал подходящия момент. Днес в мрежата прочетохме какво ли не около смъртта му. Хората се възмущават, как е възможно никой да не забележи бурята в душата на Денис и да му помогне. Това провокира Алекса, която отговори "Как не ви е срам.няма ли доброта в сърцата ви. Всичките му близки бяхме до него, обичахме го и ще го обичаме до края

Феновете на Денис скърбят! Цял ден  постове на  негови близки , почитатели  и колеги ,заливат мрежата.! Едно красиво, талантливо, 21- годишно момче плати висока цена за славата си. Не могъл да я понесе на крехките си рамене, явно и животът, който е водил се е отразил на психиката му. На 21 искаш свобода на мислите и делата си, а за Денис времето бе низ от  ангажименти, пътувания от град на град, безсъние и безброй професионални отговорности. Обвързващи договори, които явно са го стягали за шията ежедневно.Прекалено тежък товар за крехката му възраст. 

Докато се поболее.. докато попадне в лапите на депресията, която не е нелечима, но е трудно преодолима и често води до такъв фатален изход. Потомствен музикант, талантливият Денис Теофиков, чрез смъртта си се освободи от  договори, тежки връзки и проблеми, които момче на 21 години бе " осъдено" да преживява .. Кое погуби един млад живот.?! Въпрос,на който трябва да отговори разследването.. 
Петя Колева