10 бона гаранция за дрогирания Венелин Николов от с. Тополница, предизвикал тежка катастрофа с пострадало семейство край Петрич 

18.05.2020 11:04   25830 прочита31-годишният Венелин Николов, син на известния наркодилър от петричкото село Тополница, Митко Джек, е привлечен като обвиняем и му е взета мярка за неотклонение „парична гаранция“ в размер на 10 000 лв. Миналата седмица, Венелин с джип "Инфинити", причини тежка катастрофата край метанстанция в Петрич.

Тестът за накротици отчете положителна проба на шофьора Николов, който бе арестуван незабавно след пътното произшествие.

Инцидентът стана около 14 часа на 15 май. Венелин Николов изтървал управлението на джипа си и се забил челно в джип "Рейндж Роувър", в който пътувало семейство, мъж и жена.  Със средни телесни повреди бяха  65 г. мъж, гражданин на Армения, който е с фрактура на лява длан и  59 – годишна френска гражданка, която е  травма на гръден кош, а сина на Митко Джек беше задържан. 

С. Стоянов

Текстовете и изображенията в сайта STRUMA.COM са под закрила на Закона за авторското право. Възпроизвеждането на цели или части от текстове и изображения става задължително след изрично писмено разрешение на STRUMA.COM и позоваване с хиперлинк.