Звездно футболно дерби в Благоевград! Общинари победиха "Отборът на сърцето" на Румънеца и Енчев в оспорван двубой

02 октомври 2016 18:45   2 коментара   11900 прочита


Два отбора на звезди се надиграваха днес в Благоевград, където се състоя футболното дерби между звездния отбор на община Благоевград ,воден от заместник-кмета Янко Янков и представителен "Отбор на сърцето", в състав Румънеца и Енчев, Лео, Играта, СкандаУ, Skiller, Ice Cream и Дичо.

Двата тима мериха сили в оспорван ,джентълменски двубой ,при който по -добри се оказаха местните общинари и парламентаристи,начело с ОБС председателя Радослав Тасков с № 18. 3 гола вкара общинския отбор ,тъй като почти през цялото време показваха превъзходство на терена и заслужено грабнаха победата срещу 2 гола от страна на гостите .

Румънеца и Енчев се поогънаха под натиска на общинарите и още на 5-тата минута напускаха терена ,запъхтяни . Всеотдайно ,като истински лъв ,се бори с топката заместник-кметът Янко Янков ,който не жалеше сили в преследването на футболистите от "Отборът на сърцето ".

Завиден хъс показа и съветникът Г. Корчев, който не се умори да спира порива на "съдречните" футболисти към вратата на общинския отбор и се превърна в героя на мача ,отбелязал 2 от трите победни гола .Бърз по пътя към победата бе и ОБС шефът Радо Тасков,вкарал се с душа и сърце в играта.

Усилията му бяха възнаградени с точно попадение ,изненадало противника и неговия вратар . От отбора на звездите- гости особено активен бе Дичо ,който обаче се контузи и потърси помощ ,надяваме се това да не му попречи да пее по-късно днес, тъй като феновете му го очакват . Двубоят приключи с дружески прегръдки между футболистите от двата отбора и закани за реванш от страна на певците .

П. Попов

 

2 коментара
02 Октомври 2016 19:49 | Боко тиквата
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

Вместо да работят, Те ме имитират и игри си играят. Цъфнало та вързало е и в отдел строителство от тъпунгерите, та и в Общинският съвет от малоумници и олигофрени....
Янко я си гали Лилето по коремчето, а Кмето по пъпа и карай...


03 Октомври 2016 09:07 | Гошо
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Боко тиквата написа: Боко тиквата

Ти вЕрно си голЕма тиква...




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар