Звездата от Кресна К. Десподов е много близо до Серия А

30 януари 2019 12:03   5100 прочита


Футболист номер 1 на България за 2018 година Кирил Десподов съвсем скоро ще сбъдне мечтата си да заиграе в някое от големите първенства на Стария континент.Звездата на ЦСКА-София ще продължи кариерата си в Серия „А“.

До броени часове той ще бъде продаден на Каляри, пише Pirinsport.com. Двата клуба вече са се разбрали за трансферната сума, остава единствено самият играч да се споразумее за личните си условия.

Няколко различни източника потвърдиха, че „червените“ са приели офертата на клуба от Сардиния и ако не възникнат непредвидени спънки, сделката трябва да бъде финализирана още днес. Джанлука Ди Марцио, който един от най-уважаваните спортни журналисти на Апенините и винаги разполага с точна информация за предстоящи трансфери, също написа в Twitter, че Десподов е много близо до Каляри.

Преди няколко дни се появи информацията, че футболистът от Кресна е бил предложен на гранда Милан, а в същото време представители на Уест Хам пристигнаха в София, за да преговарят за 22-годишния нападател. По всичко личи обаче, че от Каляри са изпреварили конкуренцията и ще се сдобият с подписа на родния национал. Той е бил наблюдаван от главния скаут на италианците Рикардо Гуфанти в не един и два мача през есента.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар