Юноша на Пирин чака 6 заплати, за да си тръгне от Румъния

29 януари 2019 11:06   4949 прочита


Бившият футболист на Пирин Христо Златински има сериозен проблем за решаване. Полузащитникът иска да получи всичко до стотинка, за да си тръгне от Стяуа, а новината потвърди мениджърът на българския футболист Драгош Бобоц. "

Златински остава в Стяуа, защото няма право да играе другаде. Освен, ако не му намеря някакъв шампионат, който да е започнал сега, през 2019 година. Той не иска да се разделя по такъв начин, но господин Бекали е непреклонен. Точно затова, Златински иска да получи и шестте си заплати до края на договора, за да разтрогне сега", разкри Бобоц пред "Фанатик".

Наскоро бившият национал бе забелязан в Благоевград, където почиваше със семейството си. Това не е първият случай, в който Златински има да получава заплати от клуба за който играе. Преди време той имаше проблеми и в Лудогорец, от където си тръгна в посока Университатя Крайова. 34- годишният футболист е играл за отборите на Пирин, Локомотив Пловдив, Локомотив София, Лудогорец и ручънските Университатя Крайова и Стяуа.

Марти Иванов

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар