Юноша на Беласица (Петрич) подписа с ЦСКА-1948

23 август 2017 12:05   4508 прочита


Двукратният шампион на България с ЦСКА Христо Бахтарлиев е най-новото попълнение на ЦСКА 1948. 32-годишният страж пристига с много сериозна визитка и с амбиция да помогне на отбора да се върне там, където му е мястото – на върха, съобщава официалният сайт на червените cska1948.

Христо Бахтарлиев е роден на 5 август 1985г. Започва футболната си кариера в Беласица (Петрич), където не се задържа много, защото е забелязан от скаутите на ЦСКА. В червената школа прекарва шест години. Там се развива като вратар при треньори като Стоян Йорданов, Георги Велинов-Джони и Стефан Трифонов. На 17 години Стойчо Младенов го взима в представителния отбор на ЦСКА и става шампион на България за сезон 2002/2003.

След това става шампион и с Миодраг Йешич през сезон 2004/2005 година. Много сериозна контузия го вади от футбола за една година и разтрогва договора с ЦСКА. След като се възстановява се завръща в Беласица, съобщава Sportal.bg. За последно носеше екипа на Мегас Александрос (Карпери). Бахтарлиев е и бивш юношески национал на България.

Христо Бахтарлев вече има картотека и може да попадне в групата за утрешния мач за Купата на България срещу Локомотив БДЖ.

И. Калинков

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар