Вратарят на Пирин стяга куфар за Португалия

01 ноември 2017 09:20   5117 прочита


Стражът на Пирин Благой Макенджиев ще пътува за Лисабон, Португалия. Причината е че на най- добрия футболист на орлетата отново получи повиквателна за участие в мач на националния отбор по футбол на България. Макенджиев получи доверието на селекционера Петър Хубчев за предстоящата контрола със Саудитска арабия, която ще се играе на 13-и ноември на стадион „Рестело“ в португалската столица Лисабон.

Тимът ще се събере на лагер-сбор на 8-и ноември от 12:30 часа на Националната футболна база Бояна. Срещата на селекционера Петър Хубчев и футболисти от отбора с медиите ще се проведе на 8-и ноември от 15:00 часа на Националната футболна база Бояна. Благой има огромен шанс да облече екипа на националния отбор срещу арабската държава, тъй като на този пост Хубчев е повикал само двама състезатели.

Пламен Илиев и Благой Макенджиев е възможно да получат по едно полувреме игра. Двама благоевградчани също ще пътува до Португалия. Това са футболистите на ЦСКА- София Николай Бодуров и Станислав Манолев. Спас Делев от село Ключ и неврокопчанина Васил Божиков допълват групата на футболистите от Югозапада намерили място в разширения състав.

Контролата с един от участниците на Световното първенство в Русия през 2018-та година стана факт с личното съдействие на президента на Българския футболен съюз Борислав Михайлов.


Още за: вратар   Пирин   куфар   Португалия   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар