Ќовините на югозападна Ѕългари€
¬нимание родители: √ерманската полици€ разпространи апел с ужас€ващи снимки на дете, вид€но в детско... “ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото) ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина
   –егистрац舫абравена парола

¬лади «латинов пред повторен дебют за ѕирин


2 юли 2018 11:16  4 коментара   6360 прочитаЌападател€т ¬ладислав «латинов ще облече отново фланелката на ѕирин. “ова ще се случи в предсто€щата контрола на орлетата в ср€да срещу ‘  —озопол. ѕроверката, ко€то е втора за орлетата от л€тната подготовка ще се играе на базата в село –илци от 18.00 часа.

35 - годишни€т футболист се присъедини към лагера на ѕирин, където наставник е негови€т брат ѕетър «латинов. √одина и пет месеца, след като ћилен –адуканов освободи ¬лади от ѕирин, голмайсторът отново ще играе за благоевградски€ клуб. —рещу —озопол на лини€ ще бъдат и опитните јнтон  остадинов, ёли€н ѕопев и ƒимитър Ѕлагов.

ѕоследни€т обаче е наказан и ще пропусне началото на сезон във ¬тора Ћига. —лед мача със —озопол, ѕирин ще изиграе още пет контроли, с Ѕеласица, ÷— ј1948, Ћокомотив —офи€, ќсогово  очани и ѕобеда ѕрилеп. ѕроверките стартираха в събота, когато орлетата победиха —аса  аменица с 1:0.

ѕ. »ванова

ќще за: ¬лади «латинов  дебют  ѕирин ќще от: —порт

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


4 коментара

2 юли 2018 16:53 | Petri4
ќценка:
-2
 (
8
 гласа)

‘утбалер със две леви ноги


2 юли 2018 16:54 | Petri4
ќценка:
-5
 (
5
 гласа)

Ѕеласица щте бие пирин


2 юли 2018 20:46 | Petri4
ќценка:
-4
 (
6
 гласа)

 и рита ганкиното оро сел€к


3 юли 2018 13:52 | Petri4
ќценка:
-2
 (
2
 гласа)

Ѕеласица влиза във б група
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.