/Видео/ Евдокия Попадинова с пети гол за пета поредна победа в САЩ

09 септември 2018 11:05   8754 прочита


Евдокия Попадинова продължава да пише история в първенството на NCCA лига по футбол за университетските отбори на САЩ и Канада. Попадинова вкара поредния си гол, този път при победата над тима на Охайо с 1:0.

Специалистите в колежанския футбол на САЩ определят победата като историческа за отбора на Florida Gulf Coast University, защото е постигната срещу тим от университет в Топ 5 на училищата с най-много успехи първенствата по различни видове спорт. "Аз съм толкова впечатлен от всички наши деца", каза треньорът на победителите Джим Бланкъншип, който не пропусна да похвали и българката.

В 12 - та минута на мача в Охайо Холи Фриц центрира в наказателното поле на домакините, а там с глава хаджидимовката Евокия Попадинова бе точна за единственото попадение в дербито.

За Евето това беше пети пореден мач, в който вкарва гол, факт който я прави първият играч на "Орлите", след легендарният Таби Tиндел вкарал 10 поредни гола в 2016 при мъжете. Стражът Мелиса Уек направи шест големи спасявания, за да запази мрежата си суха.

П. Попов

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар