Успехи зад граница! Треньор по таекуон-до от Разлог участва в семинар Master Class в Колорадо, САЩ

19 ноември 2019 12:11   1 коментар   6367 прочита


Председателят на клуб по таекуон-до WTF Чо - Елит, Ню Йорк Слави Рачев взе участие в двудневен семинар за треньори Master Class в Колорадо, САЩ.

Семинарът по практика и теория с националният отбор на Съединените Американски Щати бе воден от двама треньори от Великобритания. Наставниците Пол Грийн и Гарет Браун провеждат тренировките на националния отбор на САЩ по олимпийско таекуон-до.

Слави Рачев успя освен да научи някой тънкости в провеждането на тренировки в южнокорейското бойно изкуство, така също и да се види 15 години по-късно с вицепрезидентa на американското таекуондо - Джей Уoруик.

В този семинар участваха само определен брой треньори, които отговарят на изискванията на световната федерация по таекуон- до WTF. Слави Рачев попада в тази ограничена бройка наставници, тъй като има нужния опит и квалификация. Той определи срещата му с двамата британски професионалисти Пол Грийн и Гарет Браун, който са начело на американския национален отбор от три години, като изключително ползотворна и полезна за него.

Дипломираният треньор от НСА, а също така и с тапия от Колумбийския университет в Ню Йорк регистрира клуб Чо-Елит в Таекуондо федерацията на САЩ, а през месец декември предстои поредното предизвикателство за неговите състезатели, турнир в Манхатън.

Марти Иванов

1 коментар
20 Ноември 2019 10:19 | Пешо
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

... който са начело...




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар