Успех на благоевградските момичета! ФК "Спортика" с купа от турнира в Италия!

20 октомври 2016 15:15   3 коментара   10983 прочита


Успешно участие на ФК "Спортика" в международния турнир по футбол Verona CUP. Финалните мачове преминаха при голям интерес, като момичетата от Спортика се класираха за финала с най-много точки от всички отбори в групите с 10 точки при три победи, един равен и една загуба.

На финала момичетата срещнаха отбора на Hornbeak от Дания отново, като първото полувреме датчанките поведоха с един гол, но в края на полувремето Здравка Парапунова изравни. Второто полувреме момичетата се раздадоха и в 21 минута с точен удар на Здравка Парапунова от пряк свободен удар поведоха в резултата. В самия край на мача съдията от Дания отсъди спорна дузпа и противника изравни.

При изпълнението на първите 5 дузпи се стигна до общ резултат 5:5, като вратарката Милена Караколева спаси две дузпи. Последната дузпа бе пропуск от Спортика с което отбора се класира на второ място. Награждаването на момичетата премина при бурните овации на всички участници от Verona CUP и капитанката Веселина Махлелиева вдигна купата на ФК "Спортика" за успешното участие в турнира под ръководството на Радослав Креснички. Момичетата съчетаха участието си на турнира с възможността да разгледат прекрасните забележителности на Верона и най-вече къщата на Жулиета и Ромео.

Ники Илиев

 

3 коментара
20 Октомври 2016 16:05 | Ани
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

БРАВО МОМИЧЕТА !!


21 Октомври 2016 07:35 | 777
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

И СТЕ МЛАДИ И СТЕ ХУБАВИ И СТЕ ТАЛАНТЛИВИ. БРАВО МОМИЧЕТА. ОЩЕ УСПЕХИ!


28 Октомври 2016 15:46 | един фен
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Поздравления. Браво за играта, Вие си знаете, че сте на първо място.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар