Турци вадят милиони за кресналията К. Десподов

14 август 2018 14:19   7091 прочита


Сериозен турски клуб от елита на южната ни съседка проявява засилен интерес към звездата на ЦСКА-София Кирил Десподов, информира “Меридиан Мач”.

Емисари на въпросния клуб са гледали няколко пъти на живо изявите на крилото от началото на сезона. Те са останали впечатлени от качествата му и е много вероятно до края на месец август да се стигне до сделка. От нея се очаква в касата на клуба от “Българска армия” да влязат няколко милиона евро.

На този етап от ЦСКА-София не са водили сериозни разговори за продажбата на Десподов, който преподписа до 2022 година, но до тях вероятно ще се стигне след евентуално отпадане от Лига Европа.

21-годишният футболист от Кресна прави добър сезон, а в неделя асистира и за двата гола на бразилеца Мауридес срещу Славия, пише Спортал.бг. През последните месеци се говори за интерес към Десподов от страна на Олимпиакос, Легия Варшава и ПартизанБелград.

В четвъртък ЦСКА-София излиза в Копенхаген в реванша от третия предварителен кръг на Лига Европа. Първата среща в София завърши с успех на датчаните с 2:1.


Още за: клуб   К. Десподов   сезон   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар