Триумф за благоевградчанина Даниел Златков

13 януари 2018 23:20   1 коментар   10269 прочита


БГ Роналдо Даниел Златков спечели битката си срещу Атанас Михайлов в най-любопитния двубой от Spartacus Fighting Championship/SFC 6. Бившият футболист се наложи с технически нокаут, след като съдиите прецениха, че съперникът не може да продължи след втория рунд. Двамата направиха много атрактивен двубой и оправдаха очакванията на зрителите за зрелище.

В първия рунд Златков на два пъти свали на земята Михайлов, но не успя да приключи срещата. Във втория обаче Наско атакува много мощно и свали на земята БГ Роналдо, като му нанесе множество удари в главата. Все пак Златков успя да се спаси от хватката и се изправи, след което контраатакува и също свали съперника си на земята, нанасяйки тежки удари. Двамата дочакаха гонга за край на втората част, но реферите прецениха, че Наско не е в състояние да продължи битката и присъдиха победа за Дани.

Михайлов се бе отказал от срещата поради болест и вчера съперникът на Златков бе сменен с актьора Ивайло Захариев. Днес обаче той се контузи и Михайлов се върна в програмата, след като се почувства по-добре и готов за двубоя.

Sportal.bg


Още за: Триумф   двубой   рефери   Още от: Спорт

Принтирай статия
1 коментар
14 Януари 2018 10:52 | mc.ek
Оценка:
1
 (
5
 гласа)

пълен смешник е тоя и тия покрай него




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар