Треньорът на Пирин Ст. Генов: "Този отбор на "Локомотив" ГО няма нищо общо с онзи, който победихме през август"

24 ноември 2016 12:19   4 коментара   4953 прочита


С тези думи започна пресконференция старши треньора на Пирин Благоевград Стефан Генов. "Много променен, с много нови футболисти и нов старши треньор е съперникът, който ни очаква в Пловдив. Ще ни бъде много тежко, но ние сме подготвени за тази среща" - допълни Генов. Извън групата за мача остава контузеният защитник Румен Сандев, който все още не е напълно възстановен.

В строя обаче, след наказания се връщат Антон Костадинов и Орлин Старокин. Селекционерът се надява, че Пирин ще излезе с чест от този мач и ще се върне в Благоевград поне с точка в актива си. "За нас е плюс, че домакините няма да могат да разчитат на двама основни футболист, каквито са Матиас Курьор и Йордан Апостолов.

Освен това като предимство за нас виждам и факта, че ще гостуваме не в Горна Оряховица, а в Пловдив. Все пак едно е да играеш пред собствена публика, а друго е на неутрален терен" - заяви Генов. Днес орлетата ще направят последна тренировка в Благоевград, а утре ще отпътуват за Пловдив. Двубоят е на 25 ноември от 17. 30 на стадиона в парк Лаута в Пловдив.

М. Кирилов


Още за: Ст. Генов   отбор   футболисти   Още от: Спорт

Принтирай статия
4 коментара
24 Ноември 2016 13:38 | Мони
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Кебапчето освен да се застрахова преди всеки мач друго не знае!


24 Ноември 2016 14:35 | стар
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Знае си стоката човеко


24 Ноември 2016 21:10 | РЪШ
Оценка:
-1
 (
3
 гласа)

АБЕ И ТОГАВА КАК ГИ, бихте, ///// АМАН ОТ ТЕБЕ ПОРТИЕР, ФАЩАЙ ВЕНКО И КО. И АЙДЕ БЕГАЙЧОООО.....


28 Ноември 2016 18:09 | 666
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Генов, винаги си бил посредствен треньор. Вероятно в договора ти има клауза"бързоногия"Благов да бъде титуляр всеки мач. Само ти ли не виждаш, че е бърз като костенурка и повратлив като ленивец. Ето затова нямаш никакво развитие и винаги ще си останеш посредствен треньор. За съжаление и отбора изглежда така, и за това си виновен само ти.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар