Треньорът на Пирин Н. Шенсой: Във Варна ще покажем, че можем

07 април 2016 15:21   4 коментара   5611 прочита


Искам да играем поне 70 минути, както първите 20 в Пловдив

Треньорът на ОФК Пирин Наджи Шенсой изрази надеждата, че футболистите му ще играят концентрирано и силно срещу Черно море, така както го сториха през първите 20 минути при загубата в Пловдив с 2:4 от Локомотив. Мачът във Варна e в събота от 17:15 часа.

„Искам поне 70 минути да покажат това, което могат. Концентрация и работа. Това са същите футболисти, които взехме 12 точки от 6 мача през есента. Значи мога и ще го покажат“, обясни треньорът на "орлетата".

„Допуснахме криминални индивидуални грешки, които се наказват. В мача има моменти, когато просто не трябва да се греши, като те определят крайния изход“, категоричен бе Шенсой.

Специалистът се ангажира и с промени в стартовия състав, както и с групата за мача, като не сподели, къде точно възнамерява да направи ротация. Благоевградчани пътуват утре рано сутрин за Варна със собствения си автобус, като са планирали и една тренировка край морето.


Още за: ОФК Пирин   Н. Шенсой   надежда   Още от: Спорт

Принтирай статия
4 коментара
07 Април 2016 16:06 | PEPE
Оценка:
-4
 (
4
 гласа)

ше можете, ако си купите. ИНВАЛИДИ!!!!!


07 Април 2016 19:23 | джумалия
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Тоя Шашкънсой, е готов за политик. По неговите приказки преди всеки мач, човек ще си помисли, че Пирин се бори за първо място и участие най малко за лига Европа. Да ама, не .Крайно време е Кмета, да ги викне всички лапачи от яслата и даим покаже червен картон. По добре да завършим първенството с юношите отколко да гледаме как 11 ритнитопковци се мъчат на терена, мъчат и малко останалата публика, която се надява всеки мач не Пирин да победи, а дали ще паднем с по малко от три гола.


07 Април 2016 20:11 | ТОМИ КАРАКОСТОВ
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

МНОГО ЦИРК---НУЛЕВА УСПЕВАЕМОСТ..... ШЕНСОЙ, МЕНСОЙ/////НИЩО НА МЕГДАН


08 Април 2016 01:50 | Пирко
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Аре закривай тия инвалиди, да не ни срамят пред хората...




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар