Треньорът на ЦСКА за халфът от Добринище Б. Галчев: Добър е, но...

13 ноември 2016 13:52   6549 прочита
сн. lap.bg
сн. lap.bg


сн. lap.bg

Клубът все още няма разчита на сърцатия футболист

Треньорът на ЦСКА Едуард Йорданеску призна, че към момента няма как да разчита на Борис Галчев. Халфът от Добринище вчера игра при победата на "червените" с 2:0 над Хоризонт в контролна среща, но явно няма да получи шанс за изява в предстоящите официални двубои.

"Факт е, че имаме затруднения при статичните ситуации. Знам, че Борис Галчев е много добър при тяхното изпълнение и това си пролича сега. Но аз нямам възможност да го използвам в официалните мачове. Поне засега това е положението, така че в бъдеще ще търсим решение на слабостите при тези статични положения. Ще търсим решения и за атаката. Факт е, че страдаме в предни позиции и най-вече при завършването на атаките. Трябва да намерим изход от тази ситуация, като се съобразим с характеристиката на българското първенство и съперниците ни", сподели специалистът пред "Тема Спорт".

Както е известно, Галчев изпадна в тотална немилост след свои медийни изяви, пише Блиц Спорт. Въпреки неубедителните игри на ЦСКА, нищо не предвещава, че скоро той ще заиграе за първия тим.

М. Иванов


Още за: халф   Б. Галчев   двубои   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар