Треньорът на Беласица: "Доволен съм от представянето на футболистите за изминалите две срещи."

24 ноември 2016 15:23   3 коментара   6073 прочита


На пресконференция днес треньорът на ОФК "Беласица" Николай Димитров-Джайч коментира представянето на отбора за последните две срещи: "Във вчерашната среща с отбора на "Хебър "- Пазарджик играхме много добре.

Отбора бе в добро настроение, бяха спазени тактическите указания, който бях дал. Имахме добро положение, в което вкарахме гол, но направихме една грешка и за лош късмет ни вкараха гол. За това срещата завърши 1:1. Предишната ни среща бе с "Вихрен" - Сандански, където показахме нужната увереност и за това се поздравихме с резултат 2:1 за "Беласица".

В неделя ОФК "Беласица" ще се изправи срещу първия в групата отбор "Сливнишки герой". Срещата ще се играе на стадиона в село Коларово. Всички фенове на петричкия тим могат да отидат и да подкрепят любимия си отбор.

Ани Георгиева


Още за: треньор   Беласица   футболисти   Още от: Спорт

Принтирай статия
3 коментара
24 Ноември 2016 19:53 | П-й
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Браво на Джаич и Гошо Петров. Те направиха наистина стабилен отбор. Тези, които делят общината на граждани и селяни, дано се поуспокоят малко.
Продължавайте все така!


24 Ноември 2016 20:18 | ГЕОРГИ
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

ПРИ ДЖАЙЧ Е ВИДИМО КАК БЕЛА НАПРЕДВА.


24 Ноември 2016 22:00 | петричанин
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

всички са местни момчета и бойци на терена-респект! ако се върнем на царя и още малко подсилим отбора ще бъде супер! бела завинаги!!




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар