Треньорът на Банско: Ще покажем, че играем само за себе си

02 април 2016 16:24   3276 прочита


Иван Атанасов не може да разчита на двама за гостуването в Мездра

Преди мача от 22-ия кръг за първенството на "Б" група срещу Локомотив (Мездра) днес, треньорът на Банско - Иван Атанасов, проведе своето тактическо занимание на спортния комплекс в Монтана, където е отседнал тимът в местен хотел. В групата за мача срещу "железничарите" от Мездра не попаднаха болният Милен Лефтеров и наказаният за натрупани жълти картони Илия Мунин, съобщи Блиц. "Имаме достатъчно равностойни футболисти.Надявам се да изиграем поредния си силен мач и да докажем, че играем само за себе си. В момента Локомотив (Мездра) е на 14-ото място със 17 точки и ще търси начин да постигне успех срещу нас, за да може да се отдалечи от опасната зона.

В същия момент ние нееднократно доказваме с поведението си на терена, че винаги търсим пълен успех и срещу всеки домакински отбор, независимо в какво положение е. Уверен съм че на 100% футболистите, на които ще гласувам доверие, ще се раздадат докрай и ще ни зарадва със спечелване на нови три точки", коментира Иван Атанасов.

"За домакините играят много добри футболисти, между които трима привлечени чужденци и братята Петър и Влади Златинови", добави треньорът на Банско.


Още за: Банско   мач   Монтана   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар