Треньор по таекуон-до от Разлог взе участие в най- големия международен спаринг - камп в Трикала

03 септември 2019 10:46   5950 прочита


Председателят на клуб Чо - Елит Разлог и основател на таекуон - до клуб в Ню Йорк Слави Рачев взе участие в 6-ия международен спаринг - камп в Трикал, Гърция. На Рачев се падна честта да представя българското олимпийско таеукон- до на семинара, в който участваха имена като Тахир Гюлец, Левент Тункат, Габриел Мерцедес и други световни звезди в този спорт.

Шестият поред лагер на Таекуон- до WTF в Трикала се проведе от 26 до 30 август, в памет на треньора Василис Варгиамис, който си отиде от този свят няколко дни преди семинара. Мустафа Аку, бивш федерален треньор на мароканските и белгийските национални отбори, подчерта глобалното значение на този лагер, в който участват над 600 състезатели от цял свят.

Кметът на Трикали връчи почетни плакети на световни спортисти и треньори, от Австралия, Белгия, Мароко, Турция, САЩ и България в лицето на Слави Рачев. Председателят на клуб Чо Елит определи семинара и тренировъчния багер, като изключително ползотворен и изказа благодарност на домакините за поканата и участието в кампа.


Още за: Слави Рачев   спаринг   камп   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар