Теренът в Падеш донесе късмет на Пирин

30 юни 2019 09:23   1 коментар   6332 прочита


Първа победа в предсезонната подготовка записа отбора на Пирин. Орлетата окрилени от добрите новини свързани с финансовото състояние на клуба, надиграха с 2:0 сборен отбор от футболисти без професионални договори. На базата в село Падеш домакините поведоха с гол на капитана Димитър Благов, който се разписа в 32- та минута.

След почивката на терена се появиха нови десет състезатели за Пирин. В 62- та минута за нарушение срещу Пламен Петров бе отсъдена дузпа, която Никола Георгиев превърна в гол. Това бе и първи успех за новия треньор Иво Тренчев, а сред зрителите бе и Ива Уорън, която вчера убеди общинските съветници, че Пирин е попаднал в добри ръце.

Днес следобед орлетата се качват на лагер в село Баня. По време на престоя там ще се проведе следващата контрола, като в сряда момчетата на Иво Тренчев ще слязат до Благоевград за мач с Локомотив София. Очаква се пиринци да заминат за подбалканското селце с група от 20 състезатели, като в момента текат преговори с няколко нови попълнения, а се очакват и играчи за пробен период.

Състав на Пирин днес: Ганев, Митрев, Адемов, Бастунов, Пушкаров, Р. Иванов, Е. Петров, Салгадо, Цолев, Благов и Михайлов.

След почивката в игра още влязоха: Ангелски, Пангев, Мутавджийски, Митев, Грачев, Георгиев, Гроздин, Любомиров, Пабло, Ангелов, Ергин и И. Иванов.


Още за: Пирин   победа   клуб   Още от: Спорт

Принтирай статия
1 коментар
30 Юни 2019 22:11 | Никола
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

Кмета-слънце си направи ливада с лампи в родното си село Падеш, там догодина ще играят затворници герб от Самораново срещу затворници герб от Бобов Дол.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар