Ќовините на югозападна Ѕългари€
ќт чистачка до милионерка! ѕодробности около кървавото убийство на гръцки кардиолог: ≈то го полица€т... —нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап “рагеди€: ÷€ло семейство повито в черно! ƒвама брат€ и бременна жена загинаха под свлачище
   –егистрац舫абравена парола

“аланти от ѕетрич захранват школата на ѕирин


28 август 2018 12:05  7 коментара   11435 прочита



ѕетрички€т регион отново се превърна в най- големи€ донор на футболни таланти за школата на ќ‘  ѕирин Ѕлагоевград. Ќад 15 са момчетата от най- югозападната част на Ѕългари€, които защитават цветовете на благоевградски€ клуб в различни възрастови групи.

ќт юношите старша възраст до момчета родени след 2006 година. √ол€ма част от т€х са настанени в легловата база на —портен комплекс ѕирин.  лубовете от които идват футболните таланти са Ѕеласица и ћечетата от град ѕетрич.

—ред т€х е и синът на бивши€т спортен журналист от ƒарик радио Ѕорислав “ренчев, Ќикола. “ой е роден през 2004 година и вече е приет в ≈зиковата гимнази€ в Ѕлагоевград. ўе бъде част от групата, чийто треньор е »лко ’ристов. ƒосега е тренирал в петрички€ клуб Ѕеласица, но от нови€ състезателен сезон ще защитава цветовете на ѕирин. Ќикола “ренчев също е настанен в —портен комплекс ѕирин.  ой от тези малчугани ще тръгне към големи€ футбол, през люпилн€та на таланти ѕирин, като —пас ƒелев или Ѕлагой ћакенджиев все още не е €сно.

≈дно е сигурно, че ще дадат всичко то себе си да успе€т, така както го прав€т футболистите от този край. » докато петрички€ край захранва с попълнени€ школата на ѕирин, то неврокопски€ регион вече години наред прескача школата в Ѕлагоевград.

ƒецата от √оце ƒелчев и региона поемат към —офи€, ѕловдив и дори –азград. ¬ тази насока, привличане на повече деца от този край в школата на ѕирин, работи и ръководството на клуб. ќт този сезон и представителни€ отбор на ѕирин дава по- гол€ма възможност за из€ва на таланти от школата на орлетата.

ћарти »ванов

ќще за: таланти  школа  ѕирин ќще от: —порт

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


7 коментара

28 август 2018 14:59 | Petri4
ќценка:
1
 (
7
 гласа)

јко си плат€т щте ритат във ѕирин


28 август 2018 17:32 | 123
ќценка:
3
 (
3
 гласа)

јко се подмазваш или водиш тренера на разходки ако купиш топки пак да се подмазваш тогава си първа група ако неплащащи такса и тичай за здраве. “ова е “овиров от √. ƒелчев неизвестно какво търси то€ тука Ќќ.....


29 август 2018 08:49 | коко
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

ј ¬. ѕ.


29 август 2018 10:53 | ќберхрупенфюрнаджи€
ќценка:
1
 (
1
 гласа)

Ѕо€дисайте орела от емблемата в зелено, синьо, жълто или червено. “ака досущ прилича да е долет€л от една германска организаци€ за грижа към хората" √росе ƒойчланд" јко отборът иде да играе в »зраел с тази емблема жив играч нема да се върне.


29 август 2018 13:31 | HH
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

HH 88


30 август 2018 07:12 | Ќормален, осъзнал се...
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

» защо тр€бва да се съобраз€ват с евреите? Ќима н€кой се съобраз€ва с нас-българите?


30 август 2018 19:16 | kjhgfds
ќценка:
0
 (
0
 гласа)

сменете емблемата на пирин с енблемата на петр4




¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме



 оментар





¬ъведете кода от картинката

 



   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.