Ќовините на югозападна Ѕългари€
—узанита мила коли и помпала гуми, за да събере пари за клипа си Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики ¬ол€! ∆ени е в инвалидна количка, но продължава да покор€ва върхове със силата на духа си
   –егистрац舫абравена парола

“алант на клуб по гимнастика "ѕирин" Ѕлагоевград 2011 с титла от държавното


5 юли 2018 14:11   6108 прочитаЌаско ћиков спечели златен медал на земна гимнастика от започналото в столицата ƒържавно първенство по спортна гимнастика за всички възрасти. Ќаско се представи най- добре във възраста момчета младша, като на халки, висилка и в многобо€ остана четвърти.

Ћюбомир Ѕакалски е с две шести места на кон с гривни и успоредка, а в отборното класиране √—  ѕирин Ѕлагоевград 2011 остана на пето м€сто. ѕри момичетата »вана »ванова е седма на прескок. ѕри по- големите старша възраст Ѕоби —танчев е трети на земна гимнастика, а јлихан “ашинов е седми на прескок за юноши младша възраст.

ѕри момичетата девойки младша јлександра янева е седма на зем€. ћартин ћишев играе днес и утре за юноши старша възраст. ¬ същото време днес за ћерсин “урци€ замина най- добри€ български гимнастик в момента ƒимитър ƒимитров. —ъстезател€т на национални€ отбор и клуб ѕирин Ѕлагоевград 2011, заедно със сво€ треньор јлександър ћарков ще участват на —ветовната купа по спортна гимнастика в турски€ град.

ћарти  ирилов

ќще за: талант  гимнастика  пирин ќще от: —порт

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.