Св. Дяков сътвори цирк в края на мача ЦСКА-Лудогорец

12 май 2019 11:26   13650 прочита


ЦСКА-София и Лудогорец завършиха 0:0 в дербито от 33-ия кръг на Първа лига. С това равенство орлите направиха голяма крачка към осма поредна титла, тъй като запазиха преднаната си от три точки на върха пред днешния си съперник при оставащи три кръга до края на първенството. Така червените дори да спечелят всичките си мачове до края на сезона, то разградчани трябва да не победят в поне два двубоя, тъй като са с по-добри показатели от ЦСКА-София. Срещата започна със закъснение от няколко минути, тъй като имаше дупки в мрежите на двете врати и трябваше да се завържат.

В 36-ата минута Вандерсон получи контузия и бе заменен от Попа. Пет минути по-късно Черниаускас спаси опасен изстрел от фаул на Марселиньо. Секунди по-късно Пинто симулира, че Дяков го е ударил в лицето, Кабаков се хвана на това и показа незаслужен жълт картон на капитана на орлите.

В края на днешния двубой Малинов и Дяков разиграха театър, когато се сдърпаха помежду си за да получат втори жълти и съответно червени картони. Поради това те ще бъдат наказани за само един двубой. Ако пък си бяха останали само с първите жълти картони, то те щяха да получат санкция от два мача за натрупани 9 официални предупреждения.

В титулярните състави и на двата отбора имаше по една сериозна липса. Червените бяха без своя капитан Николай Бодуров, който остана на пейката, тъй като не е възстановен от контузия. Разградчани пък започнаха без голмайстора си Клаудиу Кешерю за сметка на Якуб Шверчок.

Снимка: sportal.bg


Още за: Св. Дяков   цирк   мач   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар