Ќовините на югозападна Ѕългари€
”жас€ващо! Ћицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (—Ќ»ћ » 18+) ƒомашен мехлем разрушава шиповете —узанита мила коли и помпала гуми, за да събере пари за клипа си
   –егистрац舫абравена парола

—ъс скромна група юноши ѕирин започна подготовка /снимки/


22 юни 2018 09:36  8 коментара   8866 прочита— нов старши треньор и оскъдна група от футболисти отборът на ѕирин Ѕлагоевград започна л€тната си подготовка. Ќови€т наставник ѕетър «латинов изведе 21 футболисти, като четирима от т€х имат опит в ѕърва и ¬тора лига. ёли€н ѕопев, јнтон  остадинов, наказани€т за допинг ƒимитър Ѕлагов и контузени€ јлександър Ѕашлиев повдигат средна възраст на тима. — н€колко сезона в Ѕ група е единственото ново попълнение ≈вгени “унтев, както и завърнали€ се  ирил √розданов.

¬одосветът за здраве и успехи бе неразделна част от старта на подготовката, а сред гостите б€ха председател€ на ќб— съвет –адослав “асков и шефа на —портни имоти ¬алери ћиков. —ред отсъстващите бе дългогодишни€ домакин на клуба  ирил ’ристов- ƒесетката, който по традици€ даваше старт на подготовката с кофа вода. —ега този ритуал извърши момче от школата на ѕирин. “реньорът е предвидил шест контроли, без лагер в Ѕанско, за който пари н€ма.

ќще за: треньор  група  отбор  подготовка ќще от: —порт

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


8 коментара

22 юни 2018 09:42 | ∆оре
ќценка:
8
 (
10
 гласа)

≈ как н€ма пари за лагер в Ѕанско, нали  атарино са спонсори?


22 юни 2018 10:28 | ћарин
ќценка:
10
 (
12
 гласа)

ѕогребението на ѕиринката!


22 юни 2018 10:41 | жител
ќценка:
15
 (
17
 гласа)

ƒруг път имаше един вагон присъстващи, кмет, областен, от общински съвет, бизнесмени, бивши футболисти, жители, хора с известни позиции и пр... —ега само “асков, ћиков... н€ма кмет, н€ма никой, все едно не ме интересувате, през к**а сте ми, живуркайте си. —рам!


22 юни 2018 10:49 | боцко
ќценка:
6
 (
14
 гласа)

ѕопев ??? Ќали е много гол€м футболист, всички си намериха отбори, него никой не го иска, иначе самочувствие до небесата... за  остадинов об€снимо, на години, н€ма къде вече, Ѕашлиев контузен, Ѕлагов наказан... Ќищо, че ѕопев го изкарват герой сега, че останал, нищо подобно, никой не го потърси със сериозна оферта, ама нека, да се видат колко струват, не да ми се надува вечно покрай ƒ€ков, че му е кум...


22 юни 2018 13:18 | јнти
ќценка:
1
 (
7
 гласа)

—трума —трума чули не до чули вид€ли не вид€ли. √олеми€т отсъстващ бил ƒесетка.  ьорави ли б€хте та не го вид€хте?. “ова че дете от школата на ѕирин извърши ритуала с водата си има символика. ƒетото е от школата на ѕирин със отлични футболни качества. Ќай добри€ в отбора. ћладоста на мъжки€т отбор и момчето.


22 юни 2018 13:51 | боцко
ќценка:
9
 (
9
 гласа)

јнти написа:“ова че дете от школата на ѕирин извърши ритуала с водата си има символика. ƒетото е от школата на ѕирин със отлични футболни качества. Ќай добри€ в отбора. ћладоста на мъжки€т отбор и момчето.

√ол€ма символика, н€ма що... досега години наред прогонваха всички юноши от всички набори, сега, когато решиха, че н€ма нужда да се вадат пари да се поддържа отбор с цели, се сетиха, че има юноши на хоризонта. јма то, защото са без пари. ј и да си кажем истината в очите, юношите от предишни набори н€мат нищо общо с тези сегашните. ѕрогониха и отказаха от футбола толкова качествени и кадърни юноши, тези сега не стават. ќтборът на ѕирин приключи да съществува за големи€ футбол, окръжна група ни зове.


22 юни 2018 16:03 | ѕетрич
ќценка:
-7
 (
11
 гласа)

ј окръжна сел€ни кур на ѕирин


22 юни 2018 22:15 | ‘утболен фен
ќценка:
-1
 (
5
 гласа)

«лобни€т коментар за ѕопето е от човече, което е по-ниско от тревата и най-ве-ро€тно е на лична основа.  ъде му вид€ гол€мото самочувствие. “ой е много скромен и стойностен футболист.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.