Ќовините на югозападна Ѕългари€
“ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото) ”жас€ващо! Ћицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (—Ќ»ћ » 18+) Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики
   –егистрац舫абравена парола

—ъдии от ёгозапада ще ръковод€т мачове на столичните грандове Ћевски и ÷— ј - —офи€


24 август 2018 09:24   3864 прочитаƒвама елитни рефери от ёгозапада ще ръковод€т мачовете на Ћевски и ÷— ј - —офи€ в предсто€щи€ шести кръг на ѕърва професионална лига. ƒепутатът от √≈–Ѕ —тефан јпостолов ще бъде главен съди€ на мача ≈тър- Ћевски. Ќа јпостолов, в събота, във ¬елико “ърново, ще помагат √еорги “одоров и ƒениз —околов.

„етвърти рефер на гостуването на лидера във временното класиране ще бъде благоевградчанина √еорги »ванов. –одени€т в ѕетрич »вайло —то€нов получи нар€д за мача ÷— ј - —офи€ - ¬ере€, който ще се играе в недел€ от 21.00 часа на стадион Ѕългарска арми€.

–аботата на съдийската бригада начело с »во —то€нов ще бъде оцен€вана от доц. д-р ¬алери ÷ветков. «аместник декана в ё«” Ќеофит –илски ще бъде съдийски наблюдател.

ћарти »ванов

ќще за: рефери  мачове  депутат ќще от: —порт

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.