Стоичков отмъкнал Стефан Генов от Пирин и го довел на „Армията”

10 януари 2017 11:23   1 коментар   6048 прочита
Сн. Булфото
Сн. Булфото


Сн. Булфото

Христо Стоичков е човекът, осъществил привличането на Стефан Генов в ЦСКА, разбра Блиц Спорт. Треньорът все още има действащ договор с Пирин, но Камата категорично отсякъл да не се тревожи.

„Хич да не ти дреме! Взимаш си багажа и веднага идваш в ЦСКА. Останалото го остави на мен” , добавил в свой стил Ицо, който е акционер в „армейския” клуб.

Стоичков и Генов са много близки от години, а причина за приятелството им не е само фактът, че и двамата са пловдивчани.

Припомняме, че през лятото на 2013 година те бяха за кратко в ЦСКА. Тогавашните собственици на „армейците” от „Титан” назначиха Ицо за треньор, а след това му връчиха и акциите на клуба. Стоичков извика Генов за свой помощник, но заради безизходната ситуация остана на „Армията” само няколко дни. След като той се оттегли, същото сториха Генов и останалите от щаба му.

И. Калинков


Още за: Стоичков   Пирин   армия   Още от: Спорт

Принтирай статия
1 коментар
10 Януари 2017 21:33 | Маями
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

НЕ ВЯРВАМ СТОИЧКОВ Е ДАЛ И ЕДНА СТОТИНКА ЗА ИЗДРЪЖКАТА НА ЛИТЕКС - ЕТРОПОЛЕ - СОФИЯ . ДЖУДЕТО ИЛИ ПО ТОЧНО МЪЖА НА ДР. НОРА АНАНИЕВА / КОЙТО Е РЕАЛЕН СОБСТВЕНИК НА БИЗНЕСА НА Г. ГАНЧЕВ / ГО Е НАЗНАЧИЛ ЗА АНКЦИОНЕР В ТОЗИ ОТБОР . С ТОВА СЕ ЦЕЛИ ДА СПЕЧЕЛИ ДОВЕРИЕТО НА ФЕНОВЕТЕ НА ФАЛИРАЛИЯ ВЕЧЕ цска ад .




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар