Стартът на подготовката за Пирин под въпрос?

19 юни 2018 12:36   2 коментара   9653 прочита


Плануваната за четвъртък 21 юни първа тренировка на Пирин е под въпрос. Футболистите на благоевградският клуб трябва да се явят на първото занимание от лятната подготовка на стадион Христо Ботев в 18.00 часа. Орлетата ще се готвят за първия си сезон във Втора лига след три години участие в елита на родния футбол.

В първото занимание ще вземат участие предимно юноши на клуба и няколко от опитните играчи, сред които капитана Юлиян Попев, Антон Костадинов, наказаният Димитър Благов и контузения Александър Башлиев. Последните двама ще пропуснат началото на сезона във Втора лига.

Цял отбор футболисти напусна Пирин, след като отбора изпадна от Първа лига. Това са вратарите Георги Георгиев и Красимир Костов, защитниците Румен Сандев и Костадин Ничев, полузащитниците Тодор Паланков, Анти Рения, Конър Хендерсън и Тодор Траянов и нападателите Аймен Суда, Фло Боджадж, Преслав Йорданов и Радослав Кирилов. Опасенията, че стартът на подготовката ще се забави са основателни, след като и ръководството не е наясно кога и с кого ще започнат тренировките.

От Дъбравска 1 са предупредили всички футболисти с действащи договори да бъдат на стадиона в 18.00 часа на 21 юни. На първото занимание трябва да се появи и старши треньора Милен Радуканов, който има договор до края на месеца. Дали ще остане и ще има ли нови попълнения ще стане ясно съвсем скоро.

Марти Кирилов


Още за: старт   подготовка   Пирин   Още от: Спорт

Принтирай статия
2 коментара
19 Юни 2018 15:14 | Васил Евтимов
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

Струма-Стършел защо не задададете въпрос- кой виновен за моментното пагубно състояние на Пирин?


19 Юни 2018 17:07 | тишо
Оценка:
8
 (
8
 гласа)

За изпадането на Пирин и цялата мизерия в клуба са виновни- Насо- зарята, кучката и Венко послушния комсомолец




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар