Старши треньорът на Пирин Й. Самоковлийски: Няма да подценим отбора на Ботев Гълъбово

01 август 2014 12:05   6902 прочита


Изключително доволен от постигнатите спортни резултати през подготовката остана старши треньорът на ОФК Пирин Благоевград Йордан Самоковлийски,. Според него, орлетата са направили много ползотворни тренировки и съставът е напълно готов и боеспособен за предстоящите мачове от Б ФГ.

„Няма шанс да подценим съперника утре”, категоричен бе Самоковлийски на днешна пресконференция преди първия двубой с Ботев Гълъбово. „Познаваме голяма част от футболистите им, както и силните им страни и сме подготвени и мобилизирани да излезем и вземем победа”, убеден бе специалистът.

”Направихме много ползотворна подготовка и селекция, като създадохме добра сплав от млади състезатели, които имат потенциал да се развиват. Отборът е с перспектива”, заяви още той. „Имаме само двама състезатели над 30 години – опитните Георгиев и Златинов, като около тях са само по-млади играчи и мисля, че това ще помогне на състава и за бъдеще”, категоричен бе Самоковлийски.

Около групата за мача утре има само няколко въпросителни, като лекуващите фрактури на ръката и носа – Коцев и Сандев може да останат извън нея, ако се прецени, че състоянието им все още не е добро.

Орлетата дебютират в Б група и професионалния футбол след няколко години при аматьорите в събота, 19:30, когато домакинстват на Ботев от Гълъбово.

Междувременно то ръководството на клуба се взе решение за срещата да бъдат отворени 3 входа за достъп до стадиона – един от към „Владишкото” и два при главния вход. През служебния вход ще бъдат допускани само хора със служебен пропуск или журналистическа карта. Цената на билетите остава непроменена – 2 лв., а преди срещата ще бъдат продавани и абонаментни карти за целия сезон – на цена от 25 лв. Продължава и кампанията за набиране на средства за пострадалата спортистка Вени Дона Сърбинска, като за целта отново ще бъдат поставени кутии-каси пред главния вход и централния сектор.

Димитър Христов

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар