Ст. треньорът на "Пирин" Й. Самоковлийски: Задължителна победа в събота

15 август 2014 11:09   1 коментар   7623 прочита


Задължителна победа иска от състезателите на ОФК Пирин старши треньорът Йордан Самоковлийски. На редовната си пресконференция днес, специалистът бе категоричен, че след грешната стъпка в Разлог орлетата трябва да вземат трите точки от Локомотив Мездра. Двубоят е утре, от 19:30 на стадион Христо Ботев.

”Това, че играем домакински мач ни задължава да победим, а и да играем красиво” убеден бе Самоковлийски. Старшията се опасява от леки кадрови проблеми, но съставът има ширина и достатъчно налични и здрави състезатели. Почти със сигурност от групата отпадат Туджаров и Тасев, като само Коцев е под въпрос и ще се решава в последния момент. „Не познаваме гостите, които са изцяло нов състав, но познава старши треньора им. Виждате, че това не е от кой знае какво значение, при положение, че познавахме перфектно силните и слаби страни на Пирин Разлог, но те все пак ни победиха в миналия кръг” обясни Самоковлийски.

Запитан дали е притеснен от напускането на двама състезатели от един и също пост, треньорът обясни, че Киров е бил пуснат поради факта, че трудно ще намира място в групата и титулярните 11. Решението на Спириев обаче било изненада.

Срещата утре бе поверена на великотърновския рефер Никола Атанасов.

Димитър Христов

1 коментар
15 Август 2014 11:17 | фен
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

абе изпардял старец, взимаш само изпардели футболисти, като лукчето, при 4-0 всеки може да играе, даи да го видим в шамарите.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар