Ст. Костов от Благоевград отново играч на кръга, мечтае за трансфер в Интер

11 април 2019 13:07   5425 прочита


Станислав Костов бе избран за играч на 28-ия плейофен кръг на Първа лига. Негов гол донесе победата на Левски срещу Черно море във Варна. Голаджията вече има 20 попадения от старта на шампионата и еднолично оглавява листата на реализаторите. Костов благодари за получения приз и след това отговори на всички журналистически въпроси.

„Дано стигна по-нагоре. Аз съм зависим от моите колеги. Те ми подават, аз вкарвам. Радвам се, че помагам на Левски. Дано продължа така и да се развивам като футболист“, каза Костов. Нападателят на Левски Станислав Костов сподели с категоричност, че би изпълнил договора си със „сините“ до края с огромно желание. Благоевградчанинът призна, че по време на зимната пауза е имал оферти от Турция, но е предпочел да остане на „Георги Аспарухов“, където подчерта, че се чувства щастлив.

„Очаквам да победим Лудогорец. Дали аз ще вкарам, няма значение. На „Георги Аспарухов“ още нямаме победа, за нас няма обаче кой знае каква разлика, че ще играем на Националния стадион. Дано победим отново“, обясни Костов във връзка с промяната на стадиона домакин. „Мечтая за Интер, ама няма да стигна до там. Вече не съм на 20 години, така че ще видим“, каза благоевградчанинът.

„Да. Фен на Интер съм. Икарди си тръгва, може да ме вземат, ще им пиша“, каза с широка усмивка на шега Костов. „Имах оферти от Турция през зимата, но избрах Левски. Това бе по-добрият вариант и съм щастлив. Не съм тръгнал обаче да ходя никъде. Може и да си остана в Левски“, коментира още Костов.

Марти Иванов


Още за: Ст. Костов   победа   Левски   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар