Спортист №1 на Благоевград и треньор от Англия наградиха децата в Коледния турнир на ДЮФК “Хлапетата”

20 декември 2015 19:18   3 коментара   10175 прочита


При невероятен интерес премина поредното издание на Коледния турнир по футбол организиран от ДЮФК “Хлапетата”. В зала Скаптопара над 250 деца трениращи организирано футбол в школата участваха в най – различни игри и след това получиха заслужени награди. Спортен клуб „Хлапетата“ е създаден през септември 2011 година от Борис Велянов и Георги Иванов.

В него участват повече 300 деца от почти всички детски градини и училища на територията на община Благоевград. Няколко треньори работят в клуба, като днес заедно с децата те успяха да убедят родителите, че тренировките през годината са били изпълнение с много упражнения и физически натоварвания. Ръководителите на клуба бяха осигурили всичко необходимо за шоуто, като всеки участник получи медал и грамота. През петчасовата забава, няколко настоящи и бивши футболисти на Пирин се включиха в награждаването.

Спортист №1 на Благоевград за 2015 година Красимир Костов, Александър Дюлгеров, Страхил Попов, Венко Попов, Петър Петров – Пешката и не на последно място бившият директор на школата на Пирин Емил Кърцелски. Той долетя директно от Англия, където вече повече от година работи в школата на Бат.

Лъчо Петров

3 коментара
21 Декември 2015 08:33 | РОДИТЕЛ
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Благодаря на създателите на клуб"Хлапетата" и организатора на този спортен празник, че доставиха такава голяма радост на децата ни.


21 Декември 2015 11:03 | Аз
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Беше истински празник за децата! Спорт, спорт и пак спорт това е здравето и бъдещето на децата ни. Огромна благодарност на "Хлапетата", които правят най-стойностната инвестиция за малките!!!
ЕМ


21 Декември 2015 12:38 | Родител 2
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Обще един благодарен родител - чест и почитания за организаторите, на всички треньори и като цяло хората, които са ангажирани с клуба.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар