"Спортика" с убедителна победа в София

04 април 2016 14:10   4690 прочита


Трета поредна победа записа в днес ФК "Спортика" Благоевград в София, срещу местния "Академик Гео Милев". Мачът завърши при резултат 1:3, като отборът на домакините прие играта в собствената си половина, още от първата минута. Така и не закъсня първият гол в 8-та минута, като след центриране на Даяна Иванова, най-съобразителна от гостите беше Инна Димова, която прехвърли вратарката за 0:1.

При една от изчистените топки на софиянки в половината на "Спортика", в 20-та минута падна и изравнителния гол, след разбъркване на защитата. Тази грешка мотивира още повече благоевградчанки и започна пропуск, след пропуск пред вратата на "Академик". При една от атаките на гостите в 35-та минута, след спъване в наказателното поле на нападателката Илияна Бъндева, съдията отсъди дузпа, която бе реализирана от капитана Вероника Гоцева, като при резултат 1:2 завърши първото полувреме.

Второто полувреме започна със същата настоятелност на момичетата от Благоевград, като в 58-та минута нападателката Илияна Бъндева бе изведена сама в наказателното поле, и с красив гол оформи и крайният резултат 1:3. След този гол треньорът на "Спортика" Радослав Креснички направи и 6-те си смени, като пусна в игра по-младите си състезателки.

Следващият мач на благоевградчанки е на 10.04.16 година от 11:30 часа, на стадион "Христо Ботев" срещу отбора на ФК "Варна".

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар