Спортика и Пълдин с боево реми

05 ноември 2018 13:31   2 коментара   5058 прочита


Отборите на Спортика Благоевград и Пълдин Пловдив завършиха наравно 2:2, в мач от поредния шести кръг на първенството по футбол при жените. На стадион Христо Ботев домакините на два пъти бяха догонващи в резултата. Още в 7- та минута грешка в защитата на Спортика бе наказана от Пълдин за 0:1.

В 14- та минута за нарушение срещу Яна Йорданова в наказателното поле на пловдивчанки, главният рефер посочи бялата топка, а дузпата реализира Здравка Парапунова. В 28- та минута гостите получиха право да изпълнят пряк свободен удар на границата на наказателното поле. След неговото изпълнение и грешка при позиционирането на момичетата на Спортика пловдивчанки вече водеха с 2:1.

Само минута по- късно Спортика отново изравни, а точна бе Силвия Джалева. През втората част домакините опитаха всичко, за да се поздравят с крайния успех, но липсата на късмет и умората си казаха думата. Последният съдийски сигнал дойде при 2:2, а равенството е първо и за двата отбора в шампионата. След шест кръга Спортика има 10 точки и заема трето място.


Още за: Спортика   реми   Пълдин   Още от: Спорт

Принтирай статия
2 коментара
07 Ноември 2018 10:57 | Иво
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

На тези момичета от Спортика, плащат ли им нещо?


09 Ноември 2018 11:45 | Аноним
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Не им плащат нищо




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар