След Генов, ЦСКА - София отмъква и вратаря на Пирин Кр. Костов

11 януари 2017 11:19   9 коментара   13857 прочита


 

Назрява нов скандал между Пирин и ЦСКА – София. След треньора, червените се опитват да отмъкнат и вратаря на благоевградчани. Столичани искат да вземе от Благоевград и талантливия вратар Красимир Костов. Младежкият национал от петричкото село Коларово е неизменен титуляр за "орлетата" вече два поредни сезона.

Както е известно, наставникът Стамен Белчев обяви привличането в първия състав на юношата Слави Петров, което доведе и до раздялата по взаимно съгласие с вратаря Анатоли Господинов, който пази за „червените" миналия сезон в историческия сезон във „В" група. До трансфера на Костов на „Армията" може да се стигне и заради очакваната продажба на Георги Китанов зад граница. Към бившия страж на Черно море има интерес от турски клуб. За привличането на Спортист №1 на Благоевград за 2015 година най- вероятно лобира Стефан Генов.

От ръководството на Пирин обаче едва ли ще пуснат толкова лесно стража, още повече че само преди два дни гръмна скандала с Генов. Костов има договор с орлетата и само срещу трансферна сума може да смени клубната си принадлежност.

М. Кирилов

 


Още за: ЦСКА   Пирин   вратар   Още от: Спорт

Принтирай статия
9 коментара
11 Януари 2017 11:32 | Гражданин
Оценка:
7
 (
9
 гласа)

Със здраве да си го ползват.


11 Януари 2017 13:43 | Фен
Оценка:
0
 (
8
 гласа)

Дано го вземат, заради това момченце налагоно от Иво Андонов, загубихме точки!!!!
Но не мисля че в ЦСКА са такива глупаци.
Но Пирин е крайно време да вземе качествен вратар!!!
А също и защитници и бегове.


11 Януари 2017 13:53 | Митов
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Това момченце ви зикара сумати мачове.. Една от заслугите Пирин да остане е негова.. Андонов го бил налагал-вижтв колко пъти е играч мача.. Малоумници..


11 Януари 2017 15:54 | До Фен
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Ако Костов ти даде шишетата с шампанско от това, където е ставал играч на мача може би ще ти трябва доста време да го пиеш (защото са доста), а доколкото знам шампанското не го раздава Андонов


11 Януари 2017 20:08 | томи
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

халал да им е тоя ..... с. микре ще му отива перфектно


11 Януари 2017 22:26 | смех
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

за генов и пубера на андонов нема да плаче никой, нито генов реди састава нито костов е постоянен, са ако продадат най добрите тасев и кутрето, може и публиката да се върне


11 Януари 2017 22:31 | СИМИТЛИ
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

ЩО НЕ КАЖЕТЕ ОТ КОГА КАМБИТОВ НЕ ДАВА ЗАПЛАТИ, А САМО СЕ ЧУДИТЕ ЗАЩО БЯГАТ


11 Януари 2017 22:33 | ПИРИНЧЕ
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

КОЙ УСПЕЕ ДА СЕ ИЗМЪКНЕ ОТ ПОТЪВАЩИЯ КОРАБ Е НАПРЕД


12 Януари 2017 12:19 | жител
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Фен написа:Но Пирин е крайно време да вземе качествен вратар!!!
А също и защитници и бегове.

Това няма как да стане, вие и всички ние можем да искаме, но трябва да се съобразяваме с това, че финансовото състояние на Пирин не го позволява. Никой не иска да дойде тук, когато знае, че няма да му плащат или забавят заплати с месеци, да не говорим за изработени премии. Всичко има граници, преди всичко трябва да те зачитат за човек. А има и една приказка "Сития на гладния не вярва" ..




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар