Ще удари ли Бербатов финансово рамо на родния Пирин?

24 януари 2019 11:04   10 коментара   11438 прочита


Димитър Бербатов е на лагер с Берое в Турция, където тренира усилено и е много вероятно да вземе участие в някоя от контролите на тима. Паралелно с това обаче той е засипван с молби, за да помогне и да подаде ръка в трудна ситуация.

Зовът за помощ идва от родния му Пирин, научи Блиц. От благоевградския клуб са провели няколко разговора с Митко с надеждата да удари голямо финансово рамо. „Орлетата”, които са люпилня на таланти, са в окаяно състояние. Тимът се намира в дъното на Втора лига – 14-а позиция, а в обозримо бъдеще не се вижда как ще излезе от изключително тежката ситуация.

„Местната община прави всичко, за да спаси отбора. Но е доста трудно положението, макар че хората са загрижени за Пирин. От ръководството на клуба подпалиха с молби Митко да даде няколко хиляди лева или в противен случай тимът ще затъва още и още. Никой не му е поискал конкретна сума, но е ясно, че става въпрос за няколкостотин хиляди. Той обаче почти сигурно ще откаже”, разкриха информатори на най-четената агенция.

Пирин не за първи път прави опити да открие спасителната сламка в Бербатов чрез посредници, но сега връзката е била директна.

„Вижте, на Димитър никак не му е лесно. Неприятно му е, че родният му клуб е затънал здравата. Но не си мислете, че парите при него извират”, коментират близки до футболния исполин, който на 30 януари ще навърши 38 години.


Още за: Д. Бербатов   контроли   участие   Още от: Спорт

Принтирай статия
10 коментара
24 Януари 2019 11:47 | Джумая
Оценка:
16
 (
18
 гласа)

Е ама сте нагли герерски подлоги, окрадохте всичко, прогонихте всичко сега Бербатов да помага ами да не ги е намерил парите на улицата бе боклуци държавни чиновници.


24 Януари 2019 11:59 | Хохо
Оценка:
15
 (
15
 гласа)

Кметъ слънце нищо не оставя след него, да закриват и юзу


24 Януари 2019 12:44 | Запознат с проблемите на
Оценка:
11
 (
13
 гласа)

Това, че ЮЗУ не трябва да се закрива е повече от очевидно. Университетът е необходим на града. Друг е въпросът, че любимецът на Кмета и на Струма. ком измисленият Ректор Юруков, заедно с неговите съветници агент Миланов и "кучката" Пенчева, и тримата станали "професори" в нарушение на Закона и Вътрешните правила на ЮЗУ, съсипват Университета. Няма академизъм, но за сметка на това има страх, тормоз, кражба на пари от проекти и т. н. Няма ли прокуратура в Благоевград? Искам да си напиша името, но ме е страх. Защото се надявам, че поне още 10-на години ще работя в този университет.


24 Януари 2019 13:44 | Д-р Бренди
Оценка:
-5
 (
11
 гласа)

И с ФК Пирин, и без него Слънцето ще си изгрява всяка сутрин. Само стотината хрантутници около клуба ще си търсят друго занимание.


24 Януари 2019 14:39 | Пепино
Оценка:
11
 (
11
 гласа)

Кмета-слънце убива любовта на хиляди джумалии - Пирин, моля държавните калинки дошли от села и паланки да мълчат и да не търсят външна тоалетна в общината.


24 Януари 2019 14:56 | Чавдар
Оценка:
3
 (
9
 гласа)

Аз не съм съгласен да се дават пари от общината за Пирин. Пари хвърлени на вятъра. Има и други пера където да се дадат тези пари. Безплатна детска градина за всички деца в общината е по - добре отколкото 780 хил. за Пирин. Ако искате Пирин, както навсякъде по света - а именно спонсори. Айде.....


24 Януари 2019 15:03 | 66666
Оценка:
7
 (
11
 гласа)

Ако Бербатов иска славата му да, се носи вечно да помогне на ПИРИН любимия отбор на хиляди от югозапада. Трябва да го направи решително и генерално като стане собственик. Дай да видим тогава Лудогорец, ЦСКА, Левски, Ботев, Берое и др. Той не трябва да купува футболисти те са тук, в школата на истинските ОРЛИ.


24 Януари 2019 16:54 | гто
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

Не е редно в град, в който няма индустрия и предприятия, да се дават пари за футбол. Футбола е скъп спорт и е за богати хора... Нека първо възстановят Цигарената, ЗИУУ, ЗМК, ЗСТ и другите 20 -30 големи предприятия и парите сами ще потекат..


24 Януари 2019 17:37 | Патароко
Оценка:
7
 (
7
 гласа)

Бербата може да удари, ама не финансово рамо, а една "*****" на тъпите управляващи, които затриха и отбора, и града!


24 Януари 2019 18:10 | Герганчев
Оценка:
0
 (
4
 гласа)

Ако е луд нека финансира




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар