Шенсой след победата: Който иска момиче, корона или злато от царя, трябва да знае как да го поиска, а ние днес знаехме как

18 април 2016 12:10   3 коментара   6727 прочита


Не е изненада, че победихме днес, смята треньорът на Пирин

Треньорът на ОФК Пирин Наджи Шенсой похвали както своите футболисти, така и президента на Славия Венци Стефанов след успеха на тима му с 2:1 на "Овча Купел". "Орлетата" обърнаха срещата през втората част, а феновете на столичани видяха нещо нередно и започнаха да обиждат с нецензурни викове своите играчи.

"Три мача гостуваме - срещу Локомотив (Пловдив), Черно море и сега срещу Славия. Всеки знае как играем и не трябва да бъде изненадан, че сме победили днес. Още срещу Черно море за малко да вземем трите точки. В България само аз и Александър Тарханов сме чужденци сред треньорите. Комплименти за моя колега, защото се вижда почерка му. Но ние заслужено спечелихме", започна Шенсой.

"Казах им в съблекалнята да сме по-дисциплинирани и да използваме головите си положения. Честито на всички мои футболисти. Няма да имаме лесен мач до края. Не заслужаваме да играем на бараж", продължи треньорът на благоевградчани.

Комплимент и за Венци Стефанов, който вече 20 години е във футбола. Влизам да чета в сайтовете само когато той е дал изявление. Венци Стефанов дава важни съобщения за българския футбол. Поговорка? Който иска момиче, корона или злато от царя, трябва да знае как да го поиска, а ние днес знаехме как", каза още Шенсой, цитиран от "Блиц спорт".


Още за: Н. Шенсой   успех   победа   Още от: Спорт

Принтирай статия
3 коментара
18 Април 2016 15:31 | Моника
Оценка:
4
 (
8
 гласа)

Да целуваш краката на чичо Венци! Не ни мисли за балами бе шиптър!


18 Април 2016 21:01 | СЕЛКОР
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

ЦЕЛТА ОПРАВДАВА СРЕДСТВАТА---ПОКУПКО/ПРОДАЖБА С ЦЕНА, А, ГРУПА


19 Април 2016 19:39 | запознат фен
Оценка:
0
 (
2
 гласа)

До всички наивници-Пирин е марката на югозападна България, но не трябва да си затваряме очите пред порно-мачове, само да ви кажа, че чичо Венци Стефанов е напред от този мач:).... става въпрос за едни... 30000 лева.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар