Шенсой: Предишният Пирин умря

21 март 2016 11:24   7 коментара   8712 прочита
LAP.BG
LAP.BG


LAP.BG

Ние или Монтана ще сме на плейоф

Треньорът Пирин Наджи Шенсой коментира равенството 0:0 с Монтана от 26-ия кръг на "А" група. "Може да се каже, че Пирин спечели 1 точка, както и Монтана спечели 1 точка. Българският футбол печели 3 точки. Беше здрав мач, тактически се надлъгвахме с колегата Велев. Ние имахме по-чисти голови положения, но не успяхме да реализираме", коментира пред Диема Спорт 2 наставникът на Пирин.

"Положенията на Дани Младенов и Тасев се реализират и се побеждава, но не се получи. Старият Пирин умря, сега е нов Пирин. На много добър път сме и заслужаваме да сме в елитната ни група", каза Шенсой, цитиран от Блиц спорт. "Ние или Монтана ще сме на плейоф, дано ние да се спасим. Ще се играят и други игри, надявам се с малко повече късмет да вкараме и голове. Ако правим голови положения, ще реализираме и ще успеем да спечелим и трите точки", допълни косоварят.


Още за: Н. Шенсой   равенство   кръг   Още от: Спорт

Принтирай статия
7 коментара
21 Март 2016 12:17 | Пепи
Оценка:
5
 (
17
 гласа)

Най-слабият ПИРИН, най-некадърното ръководство и треньор (ведно със Неделчо) във цялата ни история!!! Тоя шиптър може само да забавлява децата!!!!!


21 Март 2016 13:43 | джумалия
Оценка:
3
 (
11
 гласа)

Тоя Шенсой май въобще не е бил на мача. И двата отбора не знаеха кой и защо е излязълна терена .От отбори играещи в А група се очаква да играят що годе някакъв футбол. За съжаление от началото на първенството Пирин с тези меко казано посредствени ритнитопковци с всеки мач доказва, че мястото и нивото е за В група. Жалко, че Камбитов купи толкова мачове в Б група само и само Пирин да влезе в елита. Дали това беше и малко предизборно важното е че от общината направиха всичко въможно, но вече като данъкоплатци никой няма да иска да издържа такива посредствени играчи някои, които взимат по 6000 лв., а треньора пет цифрена в евро.


21 Март 2016 23:27 | ...
Оценка:
-1
 (
5
 гласа)

Ей, айде да се махате. И Шансой, и мансой,.. и попов... и камбитов да освободи общината от грешни разходи. МИлиони се харчат, знаете ли това?
Напълно подкрепям джумалията.... мстотии хиляди левове за заплати и разходи, ежемесечно. И какво получаваме- поредните лозунги след загуба...
отврат....


22 Март 2016 00:33 | юг
Оценка:
3
 (
7
 гласа)

Тва да сравняваш Пирин на Шенсой с Пирин на Матушев, требва да си пълен олигофрен.

Вие кво искате бе, мрънкалници. Такива са ни възможностите, момчетата играят колкото си могат. Отборът ни си е точно за А група и с малко повече подкрепа и късмет ще останем без проблем. Това ни е и целта този сезон, особено след опустошението оставено от кърджалийския селяк.


22 Март 2016 09:22 | MM
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

Отборът е много слаб! Точно на мястото си е в А група - на ръба да изпадне. Играчите толкова си могат, но прави впечатление, че се налагат умишлено някои от тях, като Костов и Тасев. Костов опропасти 3-4 мача, от които да бяхме взели по точка сега щяхме да сме с 3 напред. Тасев от 20 мача в А група няма 1 гол!!! Обикновено, когато си свестен треньор при това положение търсиш алтернативи. Но този явно го натискат. Нито един запалянко няма да се разсърди ако бяха вкарани няколко от юношите да играят, особено в ясни за нас мачове...


22 Март 2016 10:08 | жител
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

MM написа:Костов и Тасев

На кого са юноши тези двамата и ще си отговориш на този въпрос...


22 Март 2016 10:10 | запознат
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

MM написа:Нито един запалянко няма да се разсърди ако бяха вкарани няколко от юношите да играят, особено в ясни за нас мачове...

Колко юноши на Пирин, набор 95, 96 има в мъжкия отбор ??




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар