Шенсой: Гладна Монтана чака високо летящите „орлета”, бяхме като болен на системи, сега излязохме от болницата и искаме да живеем

27 ноември 2015 13:43   4 коментара   10028 прочита


По-тежък от предишните три двубоя мач очаква благоевградския Пирин в неделната им среща с Монтана в северозападния град. Това очаква старши треньорът на пиринци Наджи Шенсой, който предупреди на днешната редовна пресконференция преди мача, че зелените ще срещнат един гладен за точки отбор.

”Вдигнахме летвата с последните три мача срещу водещите отбори в България, където успяхме да вземем пет точки, но сега идва още по-трудна задача – да покажем, че можем да побеждаваме и в другите двубои”, обясни специалистът.

”Много е важно за нас, че успяха да регулираме не само нашите резултати, но и самото първенство, като показахме, че няма да бъдем аутсайдер и до последно ще се борим за целта си – оставане в А група. Бяхме като болен човек на системи, но сега излязохме от болницата и искаме да живеем”, обясни образно ситуацията в Пирин Шенсой.

За орлетата отпадат контузеният Виячки и наказаният за натрупани картони Костадинов.

Тежките метеорологични условия леко притесняват треньора на пиринци, който заключи, че в крайна сметка теренът и атмосферата ще са едни и същи за двата отбора.

Двубоят е в неделя с начален час 14:15.

4 коментара
27 Ноември 2015 22:56 | ТОМИ КАРАКОСТОВ
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

АИДЕ ПОЛЕТЕТЕ-АИДЕ ПОБЕДЕТЕ САМО ПИРИН-Горна Джумая


28 Ноември 2015 07:42 | ivan
Оценка:
-10
 (
12
 гласа)

Истинския Пирин е отбора на град Гоце Делчев а отбора на Благоевград е с крадено име


28 Ноември 2015 13:46 | пепи хлебарката
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

КАДЕ СИ ИВАНЕ ДА ДОЙДА


28 Ноември 2015 19:06 | пп
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Гоце Делчев - АПК Неврокоп




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар