Ќовините на югозападна Ѕългари€
“айната на една отвара, ко€то прави чудеса с т€лото ви  Ѕивши€т на √ала се къпе в милиони, а водещата издържа —тефан ”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал!
   –егистрац舫абравена парола

—ептември (—имитли) се събира на първа тренировка


6 юли 2018 14:53   3728 прочита—ептември (—имитли) стартира л€тната си подготовка на в понеделник, 9-ти юли от 18.00 часа на стадион „—ептември” в —имитли. —ептември ще се готви изц€ло при местни услови€. «апазва се почти цели€т състав на отбора от миналата година. Ќапускат единствено бранител€т ≈вгени “унтев, който се завърна в ѕирин и нападател€т ¬асил Ѕожинов, подписал вече с ѕоморие.

«а сметка на това в отбора са договорени поне 5 нови класни попълнени€, които се очаква да разви€т отбора още повече и неговата класа да бъде вдигната. ѕостигането на по- високи цели през нови€ сезон стои като желание пред —ептември. —портно техническото ръководство и футболистите на „—ептември“ кан€т всички фенове на водосвета и първата тренировка на стадиона в град —имитли. Ќаставникът на отбора —пас —тоименов събира играчите си в понеделник.

–. ћитева

 ќще от: —порт
ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.