Септември (Симитли) се подхлъзна в Сандански

30 септември 2018 12:24   7158 прочита


Септември (Симитли) получи два гола във вратата си и загуби от Вихрен (Сандански)

Загуба претърпя отборът на Септември, като гост в Сандански. Мач без почти положения, стави симитличани с 0 точки в срещата.

През по голямата част от първото полувреме нямаше положения и пред двете вврати. Играта се играеше с желание, но без достигане до вратите на двата противника. До момента на 39-та минута, когато отбора на домакините отбеляза далечен гол за 1:0. Така завършии полувремето.

Вторто полувремеме центриране от статично положение донесе втори гол за Вихрен,което хич не беше благоприятно за отбора на Септевмри, който търсеше попадението. Домакините имаха 2 удъра, които реализираха, въпреки ситуациите на Септември на Кирил Георгиев и центриране на Анатоли Лулейски.

Коментарът на старши-треньора Спас Стоименов беше лаконичен, но той отбеляза, че в никакъв случай Вихрен не е надиграл Септември. „Въпреки резултата имаше желание. Не ни надиграха, просто имаха повече шанс и по- скоро ни излъгаха”- завърши той.

Състав Септември (Симитли) : Иван Димитров,Борислав Вакадинов, Ивайло Иванов, Борис Божинов, Методи Илиев, Владимир Гогов, Анатоли Лулейски(Орлин Орлинов),Кирил Николов , Асен Топузов, Кирил Георгиев (Христо Петров) Кирил Домозетски(Тихомир Костурков)

М. Иванов


Още за: септември   загуба   врата   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар