Септември (Симитли) счупи каръка! Победи с 3:0 Германея (Сапарева Баня)

19 ноември 2018 11:01   5121 прочита


Септември (Симитли) счупи каръка, като победи с класическото 3:0 Германея (Сапарева баня) в мач игран на стадион Септември в Симитли. Симитличани предпоследен кръг в полусезона на Югозападната трета лига.

Още в 1-та минута играта за симитличани потръгна, при атака Лъчезар Дафков удари греда. Септември (Симитли) получи увереност и играта се концентрираше главно в полето на гостите. В 14-та минута възможност пред Кирил Георгиев за гол се превърна в първото попадение и откриването на резултата за 1:0 в полза на Септември. До края на първата част играта беше нападателна, но футболистите на Спас Стоименов не успяха да покачат резултата.

Още в началото на втората част за Септември имаше добри положения, а второто попадения падна в 65-та минута Лъчезар Дафков, вкара 2:0. В 70-тата минута старши- треньорът Спас Стоименов започна да прави смени на своите играчи, като пръв от игра излезе реализаторът на първото попадение Кирил Георгиев, а на негово място в игра застана Борислав Вакадинов, Кирил Домозетски замени Веско Весков, а Орлин Орлинов влезе в игра на мястото на Лъчезар Дафков. Точно преди съдийския сигнал за край на срещата след добре отиграно подаване Кирил Домозетски закова резултата на класическото 3:0 за своя отбор. Така отборът на Септември записа първа победа от 5 пагубни кръга за отбора.

Спас Стоименов беше радостен от победата както и момчетата от отбора“ Много важна победа, много изстрадана и за психиката на отбора ни. Показахме едно добро представяне, смятам, че ще се отрази на отбора много добре и през следващия полу сезон ситуацията ще се промени към добро“

Състав Септември (Симитли) Илиян Узунов, Ивайло Иванов, Борис Божинов, Асен Топузов, Любомир Илиев, Методи Илиев, Владимир Гогов, Кирил Георгиев(Борислав Вакадинов),Веско Весков(Кирил Домозетски), Кирил Николов , Лъчезар Дафков(Орлин Орлинов)

С. Петров

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар