Септември (Симитли) разгроми с 5:0 Ботев (Ихтиман)

01 октомври 2017 14:51   3969 прочита


Безапелационна победа с 5:0 постигнаха Септември (Симитли) срещу Ботев (Ихтиман) в домакинска среща.

Първото полувреме започна доста мудно и несигурно за футболистите на Септември (Симитли),които каточели не бързаха за никъде в първите минути. Още в 7-мата минута обаче, пред отбора се отдаде чудесна възможност за гол, която бе използвана отлично от Смаил Креболиев, който откри резултата в днешната среща за 1:0.

До края на първата част симитличани имаха възможности за гол, но за жалост нито една от тях не беше реализирана. На почивката двата отбора се оттеглиха при резултат 1:0, който през втората част бе сериозно променен за отбора на Септември.

Малко след началото на второто полувреме, старши-треньорът Спас Стоименов направи и първата смяна в своя отбор, като на мястото на Асен Топузов в игра влезе Ибрахим Алим. Второто попадение в мача бе реализирано от Борислав Хазуров след Подаване на Алим в 60-тата минута. Само 6 минути по-късно, Алим се възползва от чудесна възможност и покачи резултата на класическото 3:0 в полза на Септември. Втората смяна бе направена в отбора на Септември, като на мястото на Креболиев застана Веско Весков, бързо след това бе заменен и Анатоли Лулейски,като на мястото на капитана в игра влезе Йоан Петров. 4:0 стана резултатът за Септември (Симитли) след чудесно изпълнение на Хазуров в 75-тата минута.

В 81-вата минута след нарушение срещу Васил Божинов главният рефер отсъди дузпа в полза на Септември, а за пръв път в историята на отбора от Симитли, тя беше изпълнена от вратаря Димитър Пангев, който отбеляза и 5-тото победно попадения в днешния мач.

„Слабо първо полуврме за нашия отбор.Трябваше да повишим тона в съблекалнята на почивката и мисля, че това имаше резултат при отбора ни, имайки предвид добрият резултат който постигнахме. Второто полувреме играхме много по- добре. Имахме много ситуации, много положения за гол. Видяхме отбора, който всички искаме да виждаме. Играхме агресивен, атакуващ футбол през втората част, така искаме да играем и да вкарваме голове. Добра победа, поздравявам момчетата.”- каза старши – треньорът Спас Стоименов след безапелационната победа на Септември.

Стартов състав Септември (Симитли): Димитър Пангев, Асен Топузов(Ибрахим Алим), Ивайло Иванов, Николай Стоилков, Божидар Станчев, Васил Божинов, Георги Пейчев, Анатоли Лулейски(Йоан Петров), Смаил Креболиев (Веско Весков), Даниел Гогов, Борислав Хазуров.

М. Иванов


Още за: Победа   Симитли   Ихтиман   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар