Ќовините на югозападна Ѕългари€
”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал! ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае ¬ол€! ∆ени е в инвалидна количка, но продължава да покор€ва върхове със силата на духа си
   –егистрац舫абравена парола

–оналдо в ёвентус, Ѕ√ –оналдо във ¬ихрен


17 юли 2018 17:50  4 коментара   7238 прочитаƒани «латков започна подготовка с отбора на ¬ихрен —андански. Ѕ√ –оналдо вече направи една тренировка с клуба от ёгозападна ¬ група. ќчаква се ƒани да участва в двете контроли на ¬ихрен срещу Ѕанско и ѕирин –азлог.

ƒаниел «латков е играл в отборите на ѕирин Ѕлагоевград, ѕирин √оце ƒелчев, ћиньор ѕерник, —лави€, Ѕолуспор “урци€, Ѕотев ѕловдив, „ерно море ¬арна, Ўахтьор —олигорск. ”частник е и в младежки€ национален отбор на Ѕългари€ до 21 години. »менно последни€т му клуб Ўахтьор държи неговите права и поради тази причина «латков не може да играе за друг клуб, освен на аматьорско ниво, на каквото се подвизава ¬ихрен.

ћарти »ванов

 

 ќще от: —порт
ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат


4 коментара

17 юли 2018 20:53 | Ѕлагоевград
ќценка:
7
 (
11
 гласа)

ћухльо, я —» Ѕ–Џ Ќ» ¬ ƒ”ѕ≈“ќ » —¬»–Ќ»!!!


17 юли 2018 20:54 | Petri4
ќценка:
8
 (
14
 гласа)

 и рита на село свети врач


18 юли 2018 10:34 | —јЌƒјЌ— »
ќценка:
4
 (
6
 гласа)

ѕрост кафал от най-умрелото село в света да говори за село е смешно!


18 юли 2018 11:45 | ѕиринец
ќценка:
3
 (
3
 гласа)

“ози клоун не става нито за футболист, нито за ¬»ѕ ( временно имаш пари), тъкмо ще е по близко до родното си село ћикрево.
¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.