Радуканов след домакинското поражение: Не съм изненадан от това, което се случва в Пирин

24 септември 2017 12:35   6780 прочита


Наставникът на Пирин Милен Радуканов обяви, че не е изненадан от резултатите на орлетата през този сезон. Вчера благоевградчани загубиха с 1:2 домакинството си на Верея, а след мача треньорът заяви:

“Неприятна загуба, защото днес не играхме лошо. Един колега каза, че са играли слабо, но късметът ги е покрил. При нас беше обратното. Вкараха ни след две грешки, а ние не успяхме да реализираме. Поздравявам отбора на Верея. Не съм изненадан от това, което се случва. През първото полувреме казах на футболистите, че играят добре, това са ни максимума от възможностите. Ако някой е очаквал друго… Виждате с какви футболисти разполагаме, други ни напуснаха, а ние не взехме качествени заместници. Гледаме действителността в очите, не съм изненадан и разочарован.

За съжаление не ни покри късмета. Видяхте какви голове ни вкараха. На този етап е много трудно, няма свободни футболисти, а ние разполагаме с ограничени възможности. Тази година ще е много трудно. Миналата година се спасихме рано, но тази нещата може и да не се случат така”, разясни Радуканов, цитиран от Sportal.bg.

М. Иванов

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар