Пълна доминация на учениците от ЕГ във финалите по волейбол от ученическите игри в Благоевград

25 февруари 2018 10:00   11197 прочита


Три победи от шест мача във финалите на общинските ученически игри по волейбол постигнаха възпитаниците на Езиковата гимназия в Благоевград.

Същите триумфираха във възрастовата група 8-10 клас при момичетата и при най- големите 11-12 клас в двата пола. При най- големите момчета езиковото училище детронира миналогодишния победите Професионалната гимназия по строителство, архитектура и геодезия с чиста победа 3:0 гейма.

Момичетата на ЕГ пък се справиха с отбора на НХГ. Същия финал със същия победител имаше при момичетата 8-10 клас. В същата възраст отбора на ПМГ победи този от ЕГ. При най - малките 5-7 клас най- подготвени се оказаха учениците на 7 СУ Кузман Шапкарев, които победиха 8 училище Арсени Костенцев и в двата пола. За призьорите имаше грамоти, медали и купи осигурени от община Благоевград.

Победителите в отделните възрасти се класират за областното първенство. В игрите по волейбол участие взеха 35 отбора от 17 училища на територията на община Благоевград. Всички финали се играха в зала Скаптопара, при огромен интерес от страна ученици, учители и директори на училища. От понеделник започва надпреварата по баскетбол.

Марти Кирилов


Още за: победи   мачове   волейбол   гимназия   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар