При голям интерес завърши Държавното по супер спринт триатлон в Сандански

27 май 2018 09:56   7494 прочита


При изключително голям интерес и с перфектна организация от страна на Община Сандански и БФ „Триатлон“ се проведе държавният шампиона на супер спринт триатлон и традиционият трипъл микс триатлон.

Стотици жители и гости на град Сандански се събраха в парк „Свети Врач“ да наблюдават оспорваната надпревара при младежите и девойките както и при мъжете и жените. Победители при младежите на супер спринт триатлон станаха Борислав Палашев от едноименния клуб с подгласници Стилиян Дечев от „Триекстрийм“ Пловдив и Александър Янчев- „Триатлет“ Баня.

При жените- Христа Стойнева от спортен клуб „София“ взе победата в супер спринта и трипъл микс триатлона с подгласнички Йолена Гешева-„Триатлет“ Баня и Ася Мицева също от спортен клуб „София“. При мъжете се наложи състезателят на спортен клуб „София“ вице- световният шампион по крос триатлон -Емил Стойнев с подгласници Александър Сръндев също от спортен клуб „София“ и Иво Илиев от спортен клуб „Борислав Доков“-Плевен и Стилиян Дечев от спортен клуб „Триекстрййм“-Пловдив в трипъл микс триатлона.

С много емоции и награди завърши Държавния шампионат на супер спринт триатлон и традиционният трипъл микс триатлон. В края на състезанието председателят на Българската федерация по „Триатлон“ – Емил Стойнев връчи плакет на кмета на община Сандански – Кирил Котев за водената последователна политика в развитието на спорта триатлон в региона.

И. Калинков


Още за: държавно   Сандански   триатлон   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар