Президентът на обединения "Вихрен-Малеш" Г. Манолев: Няма да оставим футболист на улицата

25 февруари 2012 00:18   44 коментара   13122 прочита
Г. Манолев
Г. Манолев


Г. Манолев

Президентът на обединения "Вихрен-Малеш" Георги Манолев поиска думата да представи своята версия по скандала с ненужните играчи след сливането на двата отбора. Футболистите, оставени извън борда, обвиниха клубния началник и кмета Андон Тотев в погазване на морала по казуса със състезателите, играли за честта на "Вихрен" в селската група през есента и получили обещание, че лоялността им ще бъде възнаградена с даване на равен шанс да се преборят за място в състава, който тази пролет ще рита в Западната "Б" група с лиценза на микревци. Ето какво заяви в отговор Г. Манолев:

Тези момчета до някаква степен имат право. Всичко обаче стана много бързо и нямаше време да им разясним ситуацията. Искам да ги уверя, че никого няма да оставим на улицата. Всеки ще има възможност да тренира - онези, които отпадат от мъжкия състав, ще се готвят с формациите в ДЮШ. Амбициите ни са от лятото да се включим в елитните групи до 19 и до 17 г., така че нашите кадри ще има къде да играят. Принудени сме да задържим футболистите от досегашния "Малеш" в непокътнат състав, тъй като имат професионални договори и ако ги прекратим едностранно, ще ни осъдят за много пари. Не сме забравили колко много направи за отбора доказан специалист като Йордан Самоковлийски.

Предлагаме му работа в клуба и ще се радваме да приеме, защото опитът му може само да ни е от полза. Надяваме се феновете да застанат зад тима и да ни помогнат с ентусиазма си за изпълнение на тежката задача да оцелеем във втория ешелон. В заключение ми се ще да подчертая, че г-н Тотев няма вина за нищо, свързано с футбола в града, напротив - винаги е оказвал нужната подкрепа и съм сигурен, че ще продължи да го прави, коментира футболният шеф.


Още за: Г. Манолев   казус   обещание   Още от: Спорт

Принтирай статия
44 коментара
25 Февруари 2012 00:38 | !!
Оценка:
5
 (
5
 гласа)



НЕОБХОДИМО Е РЕВИЗИЯ ОТ СМЕТНАТА ПАЛАТА-ДА СЕ ВИДИ ФИНАНСОВОТО СЪСТОЯНИЕТО НА ВИХРЕН !


25 Февруари 2012 00:59 | нещастник
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Ти тъп ли си или на тъп се правиш. значи община Сандански ще гласува пари, за да се дават заплати на тима от Микрево. това е абсурд, бе гамен. леле, ама ти действително си бил пълен идиота а кмета тотев има много по-голяма и от теб вина, защото той реди всичко в отбора и ти без негово знание неможеш и да пръднеш.


25 Февруари 2012 01:06 | чиновник
Оценка:
5
 (
7
 гласа)

"Принудени сме да задържим футболистите от досегашния "Малеш" в непокътнат състав, тъй като имат професионални договори и ако ги прекратим едностранно, ще ни осъдят за много пари".

ТИ ПЪРВО ИЗПЛАТИ ДЪЛЖИМИТЕ ЗАПЛАТИ НА РАБОТИЛИТЕ ВЪВ ВИХРЕН, ЗАЩОТО ГЛОБИТЕ, КОИТО ЩЕ ПЛАЩАШ СА ОГРОМНИ. НЕ БЕРИ ГРИЖА ЗА ФУТБОЛИСТИТЕ НА МАЛЕШ. ТЕ СИ ИМАТ КМЕТ И ОБЩИНА. А ГЛОБИТЕ КЪМ ИНСПЕКЦИЯТА ПО ТРУДА ЩЕ ГИ ИЗПЛАЩАТЕ ТИ И МАРИЯ СТАНОЕВА, НЕ КАКТО ДОСЕГА ОБЩИНАТА - ГРЕШКИТЕ СЕ ЗАПЛАЩАТ, ОТ ТЕЗИ, КОИТО СА ГИ НАПРАВИЛИ. А ВАШАТА ГРЕШКА Е НАД 100 000 ЛВ. САНКЦИЯ ОТ ИНСПЕКЦИЯТА ПО ТРУДА, КОЯТО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНА.


25 Февруари 2012 05:19 | !!!!!!!!!
Оценка:
6
 (
6
 гласа)

Къде потънаха над 800 000 лева, похарчени за футбол в Сандански?

ДНЕВЕН РЕД на извънредната сесия:

1. Изпълнение на решение №22/29. 12. 2011г. на Общински съвет Сандански, за ползване на градския стадион и изкуственото игрище – публична общинска собственост.

2. Финансиране на спортните клубове.

Сесията насрочена за 1 март 2012 г.
ПРЕДЛОЖЕНИЕ ! ГРАЖДАНИ НА ОБЩИНА САНДАНСКИ !
да се съберем пред общината -стига робство и тиранство !
да поискаме отговорност от тия дето са ни крали и продължават да ни крадат ! нагло!



25 Февруари 2012 05:28 | въпроси ???
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Какви приходи постъпват от стадионите намиращи се в с. Дамяница, с. Ново Делчево, с. Вълково.....?????


25 Февруари 2012 05:43 | ПИТАНЕ ???
Оценка:
5
 (
5
 гласа)

Гражданин от гр. Сандански - ПИТАНЕ ???
Кмете, не виждам смисъл от плащането на данъци- къде отиват Нашите данъци - в издръшката на една безумно надута нищо правеща администрация - в едни проекти свързани с лапане на пари от фирмите изпълнителки и самите проекти обслужват лица свързани с Вас. /безумието наречено корекция на р. Бистрица/- рота пенсионери на граждански договори- това е незаконно- рота хора провалили се от всякъде- друга рота работеща за частни фирми против интересите на общината, никаде го няма това -това е администрация за да печелите избори - до сега го правите успешно ! и всичко се плаща от нас гражданите на община Сандански !за какво да плащам - за да поддържам тази продължаваща лудост ! е няма да плащам ! общинските дружества, които са също хранилка на Ваши хора не отчитат печалби и не внасят нито лев в общинската хазна - е как става това Кмете, а искате от Нас да си плащаме данъците !!Защо !!ОТГОВОРЕТЕ МИ !!!
Защо да плащам данъци ! ЗАЩО !!


25 Февруари 2012 06:40 | !възмутен !
Оценка:
6
 (
8
 гласа)

мнение !!
Аз не съм съгласен на фона на ширещата се икономическа криза да се наливат грешни пари в някакъв частен клуб, доказал своята невъзможност да играе. какви ползи за града ще донесе това, че сдружението, което това лице Георги Манолев е регистрирало като частен клуб "Вихрен 1925" и защо до юни месец са били превеждани пари на стария "Вихрен", който все още не е обявен в несъстоятелност, а това е дълга процедура, продължаваща и до 1 година, а след това на "новия" Вихрен със стария президент. Кого се опитвате да залъгвате, господин Тотев, съветниците или гражданите, огромна част, от които гласуваха против вас. Ами спрете, поне се засрамете от това, че градът с всеки изминал ден запада. Размахвате някакви грамоти, които естествено, че нямат покритие, защото Сандански не е най-динамично развиващата се дестинация, а най-динамично западащата. КМЕТЕ СПРИ СЕ !! и това всичко се допуска да се прави при едно управление на ГЕРБ !!това е подигравка с управлението на ГЕРБ!!


25 Февруари 2012 09:27 | !
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

1. Защо 10 общински съветници искат извънредна сесия?
2. Какви са приходите от началото на годината, които са влезли в Община Сандански от базата на ФК "Вихрен"?
3. Сключвани ли са договори с футболните отбори, които се подготвяха в Сандански?
4. Имаме ли възможности с приходите, които постъпват, да издържаме футболен клуб в Сандански?
5. В какво състояние се намират терените?
6. Какво точно се случва през последните дни с футболните клубове "Малеш" и "Вихрен"?
7. На какво основание "Малеш" се настани на стадиона, който е публична общинска собственост?
8. Как ще се финансират спортните клубове в Сандански?
9. Как всъщност се нарича новият клуб, начело на който е избран Георги Манолев?
ПРЕДЛОЖЕНИЕ ! ГРАЖДАНИ НА ОБЩИНА САНДАНСКИ !
да се съберем пред общината -стига робство и тиранство !
да поискаме отговорност от тия дето са ни крали и продължават да ни крадат ! нагло!





25 Февруари 2012 10:12 | фен
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

те тоя простак разсипа всичко - алчен и некадърен. да се провери колко фактури има издадени за превеждане на пари за семейния им хотел. не може едно гимназизтче с никакви качества да го туриш на футбола и той да ес пъчи и сипе глупост след глупост. Че кой друг ако не кмета, бе смотаняко, има общо с футбола в Сандански. Нали частния клуб е негов, а ти си само една маша, която той врътка накъдето си поиска. има екстри и за теб - само пред твоя хотел има автобуси на футболни отбори на лагер, зимаш бая голема заплата, премии и др. тякива. Но заслужава ли си да не плащаш заплатите на служителите и футболистите, осигуровките им към държавата, и да се парвиш на ни чул, ни видял. Ами това е невежесво и неможене да управляваш.


25 Февруари 2012 10:16 | футболист
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

бабо Маре Станоева дайте си ни заплатите, които ни дължите. ти знаеш, че имаме да взимаме и се правиш на тресната с мокър парцал. не ти отива на годините. ако не ни ги дадеш ще те съдим всички до един. така че общински съвет да гласува първо пари да ис оправи стария вихрен задълженията към хората и държавата, а след това да гласува пари за селчовците от малеш и да ги пуска на стадиона.


25 Февруари 2012 10:21 | мамин убавец
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

гледай тая мижитурка какви ги върти ами айде ти си за пандио с тия далавери що си въртел


25 Февруари 2012 10:30 | !
Оценка:
3
 (
5
 гласа)


Това са маневрите на кмета Андон Тотев, за да покрие неоправдани разходи, чрез ФК "Вихрен". Част от старите съветници сигурно се досещат, че на последната сесия преди изборите, бяха гласувани 80 000 лв. на ФК "Вихрен". До края на годината, както сочи справката на съветник Терзийски, са преведени 31 000 лв. Пита се къде са останалите? Може би са наляти в предизборната кампания на кмета Андон Тотев?! Защото пък хората, работещи там не са си получамали заплатите? Асмятам, че по отзи въпрос трябва да се самозесира прокоратурата, след като господин Андон тотев продължава с безумните си предложения, защото това е единствено негово искане във ФК Вихрен да се наливат отново пари. Колкото и да е богата общината неможе да отделя един милион лева за издръжка на футбол, от който единствената екстра е, че някои върти черно тото.


25 Февруари 2012 11:41 | ВИХРЕН
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Нещасник дайте отбора на някой който може да го издържа не си правете оглушки с него!


25 Февруари 2012 11:47 | !
Оценка:
3
 (
3
 гласа)


Видя се че от това ръководство на ФК ВИХРЕН не става нищо. За какво се борят още .Този спорт тотално се срина. Всички заедно с Г. МАНОЛЕВ са за разследване и знаете за къде.
Как не ги е срам от съгражданите си.


25 Февруари 2012 12:57 | УЖАС
Оценка:
4
 (
6
 гласа)

В тоя насран град, с това наакано управление каквото и да се случи, ..вече е от без значение. Санданчани доказаха на последните избори, че са пълни кретени с мазохистични наклонности преизбирайки си за трети път дядо им Андон за градоначалник. Останете си в миризливата, западаща клоака - Сандански.


25 Февруари 2012 15:01 | за общинският съветник
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

г-н Емил Терзийски - кога ще повдигнете и този проблем !! имоти за милиони подарени от общината !! това е подсъдно ! трябва да се поиска отговорност от Кмета !

НЕ ИЗПЪЛНЕНО РЕШЕНИЕ НА ОБЩИНА САНДАНСКИ

Решение №108/30. 06. 2003 год.
Относно:Взимане на решение за опазване на общински имоти
На основание чл. 21, ал. 1, т. 8 от ЗМСМА, Общинския съвет

Реши:
1. Задължава Кмета на Общината да предприеме съответните действия за запазване /възстановяване/ на следните имоти :
- Сградата в която до 30. 04. 2003 год. Беше настанена Общинската администрация
-Свободната площ зад упоменатата сграда плюс постройката /старата кметство/ представляваща общо 4 305 кв. м
-Паркинга /около 1 000 кв. м/ находящ се под ГУМ
2. В срок до 30. 07. 2003 год. Кмета на общината да уведоми ОбСъвет-Сандански за стореното, като приложи съответните искове и други документи, удостоверяващи действия от страна на Общинска администрация, в противен случай да му бъде потърсена отговорност.


25 Февруари 2012 15:03 | бездействие !!!
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

ОТЧЕТ !
Одитен доклад за извършен одит на финансовото управление на община Сандански за периода от 01. 01. 2008 г. до 31. 12. 2009 г.
С включването на общинските имоти и други активи в капитала на “Тържище Сандански” АД, с. Дамяница, същите престават да бъдат общинска собственост и преминават в собственост на търговското дружество. Съгласно чл. 2, ал. 2 от ЗОС не са общинска собственост имотите и вещите на търговските дружества. Правната последица, която се поражда от апортирането на имотите и вещите - общинска собственост е, че общината придобива правата на акционер. При продажбата на дружеството общината няма правната възможност за възстановяване правото й на собственост върху апортираните имоти.

С участието си в капитала на “Тържище Сандански” АД, с. Дамяница, Община
Сандански не е увеличила собствените си приходи, а е загубила собственост !!!!

А НА ТИЯ ЩО СПЯТ ИСКАМ ДА ИМ КАЖА ИМА ВРЕМЕ ДА СЕ НАСПИТЕ -----ДА ИЗЛЕЗЕМ НА улицата !!! мирен протест -Баханов спи яко и нищо не


25 Февруари 2012 15:11 | към ужас
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Не само дедо Дончо Тотев, а и мафията около него са ужас за Сандански. Питам се, има ли прокуратура исъд, които да се самосезират за престъпните действия на кмета и Общинския съвет, в лицето на неговия председател - Атанас Стоянов.
Господин Терзийски е може би единственият свеж разум там, но едва ли ще му стигнат силите да се пребори с тая шайка. Време е човек като него да бъде издигнат за кмет на града, а не хора като Андон Тотев. Ако има малко морал ще трябва след този скандал с частния му клуб "Вихрен" сам да си подаде оставката. Но преди това да изплати задълженията си към работниците ислужителите, които не са получавали заплати за съответните месеци, така, както му е предписала Инспекцията по труда, защото в противен случай ще плаща глоби - на човек акта е 1500 лв. а футболистите, които остават на улицата, заради смахнатите действия на този гамен от снимката, са 12+служителите. Така че нека си направи хубава сметка колко пари ще трябва да се възстановят на хората.


25 Февруари 2012 15:48 | г-н Стоянов - отговор !!
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

задължен да отговорите на въпроса за регистрирането на ФК " Вихрен-125" -същия
може да бъде регистриран в окръжен съд Благоевград само ако има влязло в сила решение на Общинския съвет - но такова няма - то е обжалвано от Областния управител на областта !

г- н Баханов защо не сезирате прокуратурата това е грубо нарушение на закона !! изобщо защо ти стоиш в областта ~!! какво правиш ! града се тресе от корупция - ако целта е на ГЕРБ да изкара хората на улицата това скоро ще стане ! но аз лично не мога да разбера защо го тласкате тоя народ на улицата !!защо нищо не предприемате ! това за сесията хубаво - но за такива работи трябва да се сезира прокуратурата !! излезат ли оряата на пъта то ще е трудно да ги пребере някой !! Бате Бойко сигурно го е оставил Сандански Тотев да си прави експерименти !!


25 Февруари 2012 16:29 | г-н Стоянов - отговор !!
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

Какво ще стане с Детско-юношеската футболна школа в Сандански?


25 Февруари 2012 16:46 | !за гражданите
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Додушев: Може! "Вихрен - ветерани", ама не с толкова пари. Баханов:
Не е луд който яде зелника, а който му го дава...


25 Февруари 2012 19:15 | спри
Оценка:
3
 (
5
 гласа)

Манолев спри ни лъжеш. Цял полусезон играхме за слава, а сега селяците от Малеш ще получават пари, а нас ин изпращаш в ДЮШ. Ние ритаме за пари, бе сополанко, не за да изкарваме парите на такива нещастници като теб, каракичев, ласков. айде сега кажи откъде найде 2000 да платиш лицензо на ласков. от общината ги взе за да плащаш некой си да земе тапия зада може да работи в вихрен
и още колко золуми си направил махни се от стадиона да си отдъхнат хората от твойте простотии


25 Февруари 2012 19:55 | Живко Иванов
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

1. Нито един спортен клуб, с изключение а "Вихрен", няма надлежна документация, с която да е кандидатствал за субсидия. Това е безотговорност на ОбС и ОбА, които гласуват и дават парите
2. Ще гласувам занапред против всички решения, с които се узаконява незаконен разход
3. Има села, за които за 20 години нямат и 100 000 вложени за инфраструктура




25 Февруари 2012 19:58 | въпроси !
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

За селата в Община Сандански нямало пари, а 350 000 за спортните клубове се намират...
въпроси
1. Събирани ли са пари от децата от школата, за да се платят съдийски такси?
2. Разходите за мач не са повече от 200 лева
3. "Вихрен" играе с отбори от селата на Община Сандански
4. Надлежно отчетени от тези 31 000 лева са малко над 5000.





25 Февруари 2012 20:00 | въпроси !
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Къде потънаха поне 850 000 лева, похарчени за футбол в Сандански?




25 Февруари 2012 21:05 | запознат
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Господин Баханов попита на пресконференцията, коя е причината на ФК "Вихрен" да ес отнеме лиценза? Причината, спорет футболните хора, е на кмета Тотев, който не превежда дължимите суми и съответно те не са преведни на лицензионната комисия.
А кое налага обявяването в несъстоятелност на ФК "Вихрен" и регистрацията на ФК "Вихрен 1925"? Ами обявявайки в несъстоятелност, от съда разбира се, ФК "Вихрен" се опрощават задълженията му, които той е имал например към НАП, дължимите заплати на служителите и футболистите за м. 10 и 11 ли беше 2009, м. май и юни 2011 г, посочени от Инспекцията по труда. Така че, регистрирайки новият клуб те започват на чисто - без никакви задължения, хитро нали. И това е под диктовката на кмета Андон Тотев.


26 Февруари 2012 04:06 | до запознат
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Хитро, ама е на гърба на данъкоплатеца. Вместо да се наливат пари в "Малеш", който е със същите огромни задължени, "почетният президент го казва и в интервюто си" - "Принудени сме да задържим футболистите от досегашния "Малеш" в непокътнат състав, тъй като имат професионални договори и ако ги прекратим едностранно, ще ни осъдят за много пари". А от "Мабеш" много футболисти са напуснали поради неизплащане на турдовите им задължения през 2010/2011 г., които също са завели дела и си искат парите. Така, че кметът Андон Тотев и неговият футболен герой Г. Манолев, след няколко месеца ще поиска актуализация на бюджета за "Вихрен 1925", защото изведнъж пак ще се появят много финансови задължения. А това дето Мицански разправя, че момчетата се отказват от заплатите си е вятър работа. Никой не се отказва, от това, за океот е работил цяла година. Това са несериозни неща, които се пускат в публичното пространство, за да заблуждават хората.


26 Февруари 2012 04:56 | 1456
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

предлагаме новия хибрид-футболен клуб да се казва"Микревски Ввихрен" . За сведение на четата на Самоковлийски, в този клуб ще играят "само професионалистите от малеш", защото тезаедно с треньора им са навътре в черното тото.


26 Февруари 2012 05:26 | !
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Време е господин Баханов, да се поиска ревизия и на читалището в град сандански. Защото там също картината не е много цветуща. каква дейност се върши там, та се отпускат толкова пари, кой град си е позволил да поддържа щатен оркестър и 27 щатни бройки в читалище със затихващи функции.


26 Февруари 2012 09:12 | !!!!
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Той окраде мечтите ни, но не можа да ни открадне духа. Работливият и можещ човек и на улицата ще се справи. Ще копае, ще му реже дръвчетата анпример в градината в с. Спатова, ще работи яко за хляба си, но духът му ще бъде свободен. Не завиждам на мижитурките в администрацията и подсруктурите й, защото е убийствено да показваш, че уважаваш някого без да е така. Но какво да се уважава в този 68 годишен старец? Наглостта му ли, дебелашката му просотия ли, ограбването на града и смачкването му ли? Вярон е, той е на такива години, че нищо не се знае, вярно е, че това, което е окрал няма да замине с него, но е вярно, че докато той си живееше като бел човек, ние търсехме начин да съществуваме и да съхраним семействата си.
А това, че днес е Прошка и е великодушно ад проситш, аз на този човек погледа не си давам, не прошка да му дам.


26 Февруари 2012 09:33 | до !!!
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

ТОВА Е ИЗХОДА !

А НА ТИЯ ЩО СПЯТ ИСКАМ ДА ИМ КАЖА ИМА ВРЕМЕ ДА СЕ НАСПИТЕ -----ДА ИЗЛЕЗЕМ НА улицата !!! мирен протест


26 Февруари 2012 16:44 | !!!
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

и сега какво правим !! -

Георги Манолев показа факс - удостоверение от Спортно-техническата комисия на БФС, че представлява единствен Сдружение "Футболен клуб Вихрен". 26 февруари

нещо и аз се обърках !


26 Февруари 2012 17:05 | !!!
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

1. Аз съм легитимният президент на футболния клуб в Сандански според удостоверение на Спортно-техническата комисия на БФС.
2. След оттеглянето на Коко Динев, освободихме над 80% от футболистите, които не са от града. Политиката ни бе да заложим на местни спортисти.
3. В края на първенството тогава започнаха да ни съдят и ни осъдиха много футболисти и треньори - за над 300 00 лева.
4. В края на сезона 2010-2011 не ни бе даден лиценз, заради тези неплатени задължения, които според нас са нелегитимни и не можем да ги плащаме.
5. Ако бяхме останали във В група, трябваше да платим тези задължения. Отказахме се.



26 Февруари 2012 17:37 | !!!
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

г-н Манолев, гледах Вашето интервю - не знам кой как Ви съветва на тия 300 000 лв. и кусур Община Сандански ще трябва да ги плати /в частност всички ние данакоплатцитe- от нашите данъци демек - и трябва добре да си помислим дали изобщо трябва да плащаме данъци/. Тея хора дето са спечелили делата чрез съдя-изпълнител ще блокират сметките на Общината и ще си приберат парите!!
г-н Манолев, няколко пъти повтаряхте, че решенията са се взимали в общината ! кой Кмета ! Председателя и ли Сульо и Пульо !!трябва да има някой отговорен !
щото сметката трябва да се плати от хората дето от първи март трябва да почнат да си плащат данъците - от техните стотинки и левчета събирани, изгладувани и изстрадани !! а не можели съдя изпълнителя да изкара твоето хотелче за продан и да плати сумите по присъдите ! усетили най-после къде те навря чичо ти Дончо и баба ти Мара Станоева -усетили ???


26 Февруари 2012 18:37 | чиновник
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Гошко, за пореден път доказа, че си пълен профан. Не може вие в клуба да вземате решение да не изплащате заплати за м. май и месец юни на футболисти и служители. Трудовите договори вие с Мария Станоева за нищо ли ги нямате? Би ли отговорил кой писмено ти е заявил, че не иска да си получи заплатата? Всички се надявахте, че като спечели др. Андон Тотев ще си получим заплатите. Сега какви ги връткате. Между другото браво на това момиче, че се е осмелило да сезира Инспекцията по труда. Защото, другите можете спокойно да ги лъжете и манипулирате. А И защо не обяснихте, че ФК "Вихрен" е все още в несъстоятелност и задълженията се трупат на него. Между другото, документа, който размахвахте беше от минал период, доколкото схванах. Защо не обясните и колко пари сте дали на Гради Градев от София, за да води безмислени дела с футболисти на Коко Динев. Защо поехте клуба с тези задължения, а сега ревете, че не са били по ваше време. Управляващият, който поема клуб го поема с пасивите и негативите.


26 Февруари 2012 18:52 | !!!
Оценка:
2
 (
4
 гласа)

Гошко, не се ли усещаш къде те навре чичо ти Дончо !


26 Февруари 2012 19:02 | Финансист
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Това момче, което е поело тежкият товар да бъде президент на футболен клуб, скоропостижно трябва да си подаде оставката, а не с гордост да твърди, че той е легитимният президент. Не може един управляващ да не познава Кодекса на труда, да не знае, че като подписва трудови договори със служителите си, той е обвързан с този трудов договр и носи отговорност. А това, което изкоментира, че служители и футболисти са се отказали от заплатите си, е меко казано наивно. Не може един човек да се откаже току така от заплатата си. Няма такава правна форма. Може би са искали да направят предизборно дарение на кмета Тотев?!! Дори и писмено не може да го направи, защото заплатата се начислява, начисляват се осигуровки, а задълженията към НАП си вървят. От тях служителят не може да се откаже.


26 Февруари 2012 19:21 | за г-н Манолев
Оценка:
3
 (
3
 гласа)

Г-н МАНОЛЕВ- Спонсори са ни обещали 200 000 лева до лятото, за да приключим сезона. Те препоръчаха аз да съм председател на УС.

Спонсори могат да бъдат единствено г- н Дончо Червенков и Аделина стил и двете фирми изпълняват обекти на общината !! оттам могат да дойдат парите - от плащането на неизвършени строителни работи, така наречените кухи обеми ! Няма ли да се заинтересува някой от майка героиня роден, какви суми, колко е надписано само за подпорната стена на ул. "Георги Скрижовски", която показва и дефекти !!случая се разследваше от икономическа полиция, но всичко се покри както обикновено


26 Февруари 2012 19:27 | +++
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

"О, свещена простота! "
Манолев, срамувам се, че те познавам и че си от този град!
Изприказва много простотии, неприлягащи на ръководител.
Най-вероятно ще трябва да продаваш хотелчето си, за да изплатиш задълженията към футболисти и служители, работили в клуба. След като всички са освободени и са на борсата, едва ли някой ще се загрижи да вкарва пари в отбор, който ще гледа "А" група през крив макарон. Не вярвах, че си толкова недорасъл и невежа. Добре, че изслушах интервюто ти.


26 Февруари 2012 20:18 | служител
Оценка:
1
 (
3
 гласа)

Що лъжеш бе мишок кога сме ти обещавали че нема да си искаме заплатите кога идваха и масажистите ти и мара станоева се скрихте в миша дупка и оставихте това момиче по него да викат не ве ли е срам та лъжете ти защо дойде в вихрен? и защо като си на общестевни начала зимаш заплата +премии. я кажи на сички колко ти е заплата и що не я подаряваше на вихрен а тераше и премии, а2 долен плъх и лъжец е в тоа ден вместо да тераш прошка от бедните хорица ега господ те накаже и теб и семейството ти.


26 Февруари 2012 23:05 | ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ
Оценка:
1
 (
7
 гласа)

ВИХРЕН МУ Е МЯСТОТО В СЕЛСКИ ГРУПИ -СЕЛСКИ НАДПРЕВАРИ-СЕЛСКИ РЕЗУЛТАТИ.


27 Февруари 2012 01:10 | И ОЩЕ
Оценка:
1
 (
1
 гласа)

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ В ПЕТРИЧ ГЛАСУВА 40 000 ЛВ ЗА ФУТБОЛА В ГРАДА, А САНДАНСКИТЕ РАЗБОЙНИЦИ - 150 000 ЛВ. ХИЛАВОТО МОМЧЕ ОТ СНИМКАТА САМО ПРИЗНАВА, ЧЕ ПРЕЗ 2010/2011 Г. ОБЩИНА САНДАНСКИ Е БИЛА ЕДИНСТВЕНИЯТ СПОНСОР НА КЛУБА. ТОВА ОЗНАЧАВА, ЧЕ СА ИЗПЛЮСКАНИ ПОВЕЧЕ ОТ 350 ЛВ ЗА ТОЗИ ПЕРИОД.
А ТОВА МИШОЧЕ СИПЕ ПЛЪЖА СЛЕД ЛЪЖА. КАТО Е ТОЛКОВА ВЕЛИК ПРЕЗИДЕНТ НЕГОВАТА ФИПМА С КОЛКО ЛЕВА Е СПОНСОРИРАЛА КЛУБА. НО ТОЙ НЕ Е ТАМ ЗА ДА ДАВА, ТОЙ Е ТАМ ЗА ДА ВЗЕМА. И НЕ СПОНСОРИТЕ ГО ИСКАТ - ИСКА ГО НА ТОЯ ПОСТ КМЕТА ТОТЕВ, ЗАЩОТО ХОТЕЛЪТ Е НА КМЕТА, А НЕ НА ТОЯ ХИЛЬО. А ФУТБОЛНИТЕ КЛУБОВЕ СА СИГУРНО ПЕРО ЗА ХОТЕЛИТЕ В САНДАНСКИ ПРЕЗ ЛАГЕРНИЯ ПЕРИОД.


27 Февруари 2012 02:26 | юрист
Оценка:
-1
 (
1
 гласа)

Съгласно Указ № 56 за стопанската дейност чл. 29. Не може да бъде член на управителен, на контролен съвет, контрольор или ръководител на фирма лице, което:

1. е осъждано за умишлено престъпление:

2. не може да заема материалноотговорна длъжност;

3. е било член на управителен съвет или ръководител на фирма, прекратена поради несъстоятелност, ако са останали неудовлетворени кредитори и др.

Лицето Георги Манолев, както се разбра от интерюто му, е било президент на ФК "Вихрен", което е обявено в несътоятелност. Това означава, според този Указ, че същото това лице не може да бъде избирано за президент на клуб със същия предмет на дейност - ФК Вихрен, независимо, че има добавка към него 1925 г.




Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар